Klantervaringen

Wij vinden het belangrijk dat jij en onze andere klanten tevreden zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen een openbaar feedback systeem te gebruiken binnen https://gamecard-shop.nl. Dit betekend dat iedereen zijn mening over ons, het verkoop-proces en dergelijke kan achter laten op de website. Zowel positief als negatief.

Murat V 29-12-2017 13:02:13

Super😎

Andre 2-1-2018 13:36:54

Super snel.. Zeer tevreden

Roxxane 3-1-2018 11:40:30

Toen ik de code kocht deed de cide het niet, in het spel kreeg ik het niet geactiveerd. Toen ik contract zocht met de live chat en enkele vragen beantwoorde kreeg ik een code die het wel deed. top service!

R.Verstege 4-1-2018 11:58:13

prima

Maikel 4-1-2018 15:57:07

Super.. Hele goede service. Keep Going!!

sebba 6-1-2018 13:36:55

had het binnen 1minuut binnen. nice

Michelle 7-1-2018 16:23:20

Bedankt!

Michelle 7-1-2018 21:49:23

Very nice support agents! Quick to help. Thank you very much

Pherass 9-1-2018 20:53:38

Toen ik mijn email geopend had, had ik de mail met de codes al binnen!

Killap 12-1-2018 14:21:55

Goede code en snel

Richard 13-1-2018 12:41:01

Easy and quick!

Tim 13-1-2018 19:30:41

Goedkoop en snel! Top

Daan 14-1-2018 13:36:46

After contact with the Live Chat I did receive my code for the game; which was working. This makes me a satisfied customer!

Ibrahim 16-1-2018 22:29:24

Good

Michael 17-1-2018 22:20:06

Goedkoop maar duurt wel 20 minuten

Japie 20-1-2018 09:41:03

Prima werkt Goed en snel

Niels 22-1-2018 15:28:36

Top, hoefde niet te registreren en ik had de code binnen 5 minuten. (code werkt)

Thomas van Overbeek 22-1-2018 17:45:40

Goede site, goedkoop en direct geleverd

Rich 16-3-2013 18:43:28

te gek!!! betaald en direct code ontvangen.

Sean 16-3-2013 18:43:51

Gewoon Super! Had direct mijn code binnen en goedkoper dan de concurrenties! Zal zeker hier weer bestellen! Thanx :)

Peter H 20-12-2011 16:51:00

1200 points gekocht. Producten direct ontvangen op mijn beeldscherm en in de mail. Super!

Daan 4-1-2012 00:49:00

WoW Cata gekocht. Betaald direct in mail. Top!

Rene Buijs 10-1-2012 23:24:00

Xbox live 12 + 2 maanden met gears bonus en een xbox live 4200 punten pack gekocht en meteen de code kunnen zien en meteen ook in je mailbox en dat alles voor de beste prijs die je hier in nederland kan vinden!! top service!

Marcel 11-1-2012 21:18:00

2100 points gekocht. direct ontvangen in de mail. Super!

Gilson 16-1-2012 16:43:00

net snel 2100 punten gekocht meteen binnen echt geweldig!

Margriet 22-1-2012 19:49:00

xboxlive voor 12 maanden gekocht, direct ontvangen, en nog de goedkoopste ook, super

Richard van Herwijnen 23-2-2012 18:35:00

Code gekocht, werkt niet. Telefoonnummer bestaat niet meer.... lekker dan

Marie 20-3-2012 11:26:00

Eindelijk weer een plaats waar ik NCSoft time cards kan kopen voor 30 dagen! Goede prijs en supersnelle levering! En eenvoudig, je hoeft niet eens een account te hebben om te kunnen bestellen! Houden zo, dan heb je er een vaste klant bij! :)

jeffrey 30-4-2012 19:34:00

Besteld via ideal kreeg de code gelijk binnen. Top service

Yoram 5-5-2012 00:55:00

MS points besteld, direct ontvangen via de mail, en hij werkt ook.

kevin 8-6-2012 01:56:00

Nu een paar keer microsoft puntjes gekocht en werkt perfect meteen binnen en werkend. en ook nog eens de goedkoopste online zeker een vaste klant erbij. ga zo door

Luuk 12-6-2012 23:23:00

Prima, meteen na iDeal code gekregen. Hoeft ook geen account aan te maken. Zeer handig en snel.

Roy 16-6-2012 16:58:00

Geweldig! geen problemen en in 1x 12 maanden live erbij

smokeytess 16-6-2012 23:05:00

geweldig deze site zeker aan te raden mijn xbox kan weer het internet op

Max 21-6-2012 15:32:00

Heb de 2100 microsoft points besteld via IDeal en werkte goed zo. Kreeg direct de code te zien en is ook al goed ingevoerd op xbox.com

Roel 26-6-2012 12:09:00

Prima, kreeg de code voor mijn MS points meteen in mijn scherm.

Mona 27-6-2012 13:52:00

4200 MS points besteld, code was er nog geen seconde na betaling. Top levering voor goede prijs

Ricardo 1-7-2012 18:46:00

Werkt goed!

Paul 8-7-2012 15:46:00

1 woord: Geweldig!

Dekker 9-7-2012 11:55:00

Net 2100 ms points besteld. Code was meteen binnen na de betaling! En nog voor een super goede prijs, super site dit!

Maurice 11-7-2012 17:10:00

Erg goedkope MS points. Code meteen gekregen na betaling. Erg tevreden!

Thijs 11-7-2012 20:05:00

Vandaag 2100 Microsoft Points gekocht. Betaald en Direct de code binnen om de 2100 te activeren. Voila Code was correct! :)

Dexter 30-7-2012 20:17:00

Snelle Service!

eNeRGy Dutch 4-8-2012 22:29:00

werkt super, Net xbox live besteld en nu al online....dank u..

Erwin 6-8-2012 23:17:00

Zeer snelle levering, bedankt!

Sinclair 21-8-2012 19:58:00

Net microsoft points gekocht direct op de mail thanks

Thorimo 9-9-2012 23:10:00

Super snel, dank

Arjani85 11-9-2012 20:08:00

Supersnelle service! We kunnen weer een paar maandjes gamen!

Stephanie 15-9-2012 17:02:00

Binnen enkele seconde had ik de points binnen. Super!!!

Redo 18-9-2012 01:30:00

zoals altijd gelijk me code SUPER

Peter 18-9-2012 13:14:00

Super snelle service! Enkele seconden. De goedkoopste (in de goede zin van het woord) site die er te vinden is.

joost 29-9-2012 23:38:00

willekeurige tekst

Ymco 10-10-2012 15:03:00

Betrouwbare site, direct de code gekregen en de goedkoopste

Maurice Schiffelers 15-10-2012 01:56:00

Puntjes besteld op deze website. Scheelt enorm veel geld en had ze gelijk! Zeker een aanrader

Tristan 15-10-2012 22:33:00

Goedkoop, snel en betrouwbaar.

B 29-10-2012 05:15:00

4200 ms points gekocht voor 39,05 zeker geen verkeerde prijs al hoop ik dat het in de toekomst nog goedkoper wordt :)

Marvin 29-10-2012 13:41:00

Na aankoop xbox points, bleek ik een kaart te hebben die al gebruikt was, maar na een mail nieuwe code gehad. TOP! kom zeker weer voor points voor xbox!

xllerate 1-11-2012 17:17:00

Als de brandweer :)

Bobby 12-11-2012 18:39:00

Heb de site net van me maatje gekregen en heb de punten nu al binnen.. volgende keer weer hier bestellen.. Toppie

Joost 15-11-2012 18:54:00

Top code binnen de minuut ontvangen super !

Bjorn 23-11-2012 21:22:00

Yup werkt perfect, code in nog geen minuut binnen. AANRADER ( 10 euro korintg )

Bruce 3-12-2012 16:45:00

Al 2x besteld nooit problemen gehad, kortom een top site.

Henk 4-12-2012 18:50:00

Erg goed! kreeg het gelijk. BEDANK!

RedoMounir 11-12-2012 14:25:00

ik gebruik deze site al jaren heb nu denk zeker 30 x wat besteld nooit problemen altyd gelijk

marcel 23-12-2012 16:46:00

heb net 4200 punten besteld en betaald alleen het enige is ik deed het vroegtijdig afgebroken ik weet niet of ik me code terug krijg of een andere code maar ik heb ze gemailt ik moet afwachten

sFG CorteX 23-12-2012 22:24:00

Vlotjes,.... positief !

Annemieke 26-12-2012 11:03:00

Gelukkig werd de code ook op het scherm getoond na de betaling want de mail met de code van de punten die ik gisteren besteld heb, heb ik (nog) niet binnen. Code werkte prima en prijs was goed dus ik ben toch best tevreden.

Jasper van Heyningen 28-12-2012 10:44:00

deze site werkt hopelijk ik ga het binnenkort proberen aangezien deze site het goedkoopst is maar eerst vuurwerk en dan zien we wat we over houden....

Luuk 29-12-2012 22:28:00

Yay!!! Echt de goedkoopste!!! Geweldig

Gregory R. 30-12-2012 10:06:00

Meteen de code ontvangen na betaling. Hartelijk bedankt.

D.T 31-12-2012 15:27:00

Goede service, direct na betaling de code toegestuurd gekregen, zeer tevreden!

MD 3-1-2013 17:35:00

Top, na betaling de code direct op het scherm en per mail! En nog de goedkoopste ook!

Rob v/d Boogaert 3-1-2013 20:49:00

Ticket na aanschaf niet ontvangen. Op mail na 2 dagen nog geen response. Eerdere aanschaffen nooit problemen.

Rob v/d Boogaert 4-1-2013 22:34:00

Lichte problemen waren er met de mailserver. Alsnog codes ontvangen. Goede service.

Anthoo x 7-1-2013 08:41:00

Goedkoopste, direct op je beeldscherm! Top service.

mk 8-1-2013 22:12:00

wat een kut site heb na 2 uur de codes nog niet godverdomme klotezooi

Guyver 9-1-2013 20:24:00

En we kunnen we verder, zeer tevreden en snel

michael 14-1-2013 12:29:00

lekker makelijk en erg betrouwbaar in service en levering

marcel 19-1-2013 15:18:00

bedankt en super snel

ARNOLD 20-1-2013 14:02:00

Zijn jullie alleen via een contactformulier te bereiken? Geen telnr of adres?

Dylan 21-1-2013 21:25:00

Wil graag snel geholpen worden ..

Ria 23-1-2013 16:21:00

Geen code ontvangen van de wow prepaid kaart geen mail wel betaald help

Ria 25-1-2013 00:51:00

Blijkbaar een partij met ongeldige wow prepaid kaarten, balen voor de mensen van Gamecard-shop!!! Omdat ik niet kon wachten netjes mijn geld terug gekregen, prima service dus. Snap ook de wat langzamere reactie van deze shop aangezien ze toch een behoorlijk probleem hebben. Hoop ze het snel opgelost krijgen en gezien de service van geld terug ga ik het zeker nog een keer proberen als ik een prepaid kaart nodig heb!!!

Vincent 25-1-2013 18:25:00

Goedkoop en snel! wat is nou mooier dan 800 points als €7,50 kunnen zien ;)

Rene 27-1-2013 15:07:00

Na een uur te hebben gewacht heb ik nog steeds geen bericht dus ook nog steeds geen geldige code... Ik zie me kostbare vrije zondag in duigen vallen, erg jammer

Rene 27-1-2013 16:33:00

Leuk zn kaartje op internet kope.... Nu wordt het zn wellus niettua verhaaltje... Ben dr helemaal klaar mee

Rene 27-1-2013 17:39:00

Eind goed al goed... Ben uiteindelijk toch goed afgeholpen met een werkende code

boris vleeshouwers 27-1-2013 21:44:00

altijd snel en goed en goedkoop.

Matthias 28-1-2013 17:41:00

Gaan jullie mijn klacht nog behandelen en mij een nieuwe code van 4200 MS points sturen of verwijderen jullie deze recensie gewoon weer..

pieter wiersma 29-1-2013 12:53:00

na betaling geen code in mail box

pieter 29-1-2013 15:17:00

Geen bericht en geen codes in mijn mailbox. Wel betaald.!!!!!!! 39 euro!!!!!!

pieter w 29-1-2013 16:13:00

points ontvangen mail was blijven hangen in server alles is nu wel oke .

Arvid 29-1-2013 16:58:00

Snel en goedkoop!! Zeer tevreden

Jaap 29-1-2013 18:25:00

Binnen 3 minuten geregeld! super!

Annette 29-1-2013 23:26:00

supersnel!!!!

Rob 1-2-2013 22:02:00

Echt ben echt onder de indruk, helemaal top!

Jimmy 2-2-2013 15:30:00

Erg fijn, heb rondgekeken en dit is tevens ook de goedkoopste Online per Mail website op het net. Goede service en erg snel. Enjoy!

marcel 3-2-2013 17:22:00

bedankt toppie

Mark 4-2-2013 11:47:00

lekker dan, wil je een gamecard bestellen is ie niet op voorraad

marcel 6-2-2013 19:26:00

zeker super snel je hoeft ook niet de deur uit

Bryant 9-2-2013 21:50:00

Bestel de code voer de code in staat er hij is al gebruikt. hoop dat gamecard shop iets gaat doen anders echt jammer.

Michael G 10-2-2013 16:05:00

2e aankoop hier en ik heb het meteen na aankoop binnen gekregen.. Altijd een veel betere ervaring dan concurrent livecodes.nl <-- koop daar nooit, koop alleen op gamecard-shop.nl!!

jerry 16-2-2013 17:49:00

heb besteld geld is afgeschreven maar niks ontvangen

marcel 18-2-2013 21:34:00

toppie

dfdfddf 21-2-2013 15:49:00

fddfdffd

ewew 21-2-2013 21:47:00

wewewe

Joachim 24-2-2013 17:51:00

Ik kreeg een WoW Prepaid Game Card voor 60 dagen uit 2006!

marcel 24-2-2013 17:51:00

super bedankt

Roger 24-2-2013 19:24:00

2de keer besteld en direct code te zien en overtikken maar en daar waren die 2100 punten dan. Chapeau! Goede zaken hier.

Kenneth 26-2-2013 21:18:00

2x code ontvangen via mail terwijl de codes niet werken, geen antwoord op mail wacht al 1 week op goede code!

Sean 27-2-2013 00:51:00

Gewoon Super! Had direct mijn code binnen en goedkoper dan de concurrenties! Zal zeker hier weer bestellen! Thanx :)

miranda 2-3-2013 11:04:00

Ik heb een wow 60 dagen gamecard besteld, maar die is al gebruikt volgens blizzard support team. Heb een email als bewijs. Hoop dat jullie dit kunnen oplossen!

miranda 4-3-2013 20:53:00

Wow...bedankt voor de snelle reactie. Ik heb een nieuwe code en die werkt prima! Super bedankt !

Rich 5-3-2013 13:16:00

te gek!!! betaald en direct code ontvangen.

Gido 9-3-2013 21:54:00

Na wat research naar de goedkoopste aanbieder op deze site gekomen, idd de goedkoopste voor 800MC points! er direct de code op je scherm na betalen met ideal! conclusie: Super!

Mike 18-3-2013 15:59:18

World of Warcraft gametime card. Betaald met iDeal en direct de code op het scherm en via email.

Coen 23-3-2013 22:18:23

Werkt echt goed ! Je hebt de code al binnen een paar seconden !!!

John 27-3-2013 23:37:09

Al een paar keer besteld nooit problemen gehad, prima!

Niek 5-4-2013 21:25:39

Wat een prachtige site en veel meer keus dan de concurrentie!

Nathalie 8-4-2013 20:05:45

Snel, goedkoop en makkelijk. Echt een aanrader!

Maurice 11-5-2013 19:19:33

800 points binnen een paar seconden binnen, te gek

Joep 16-5-2013 18:24:11

Heb net MSPOINTS 2100 gekocht.. maar geen code op het scherm en niet in de mail. Hoelang kan dit duren????

Joep 16-5-2013 18:47:50

Mijn excuses voor de te snelle recensie. Door sloomheid van iDeal ging er iets mis. Alles goed opgelost binnen 5 minuten! Top

Carlo 19-5-2013 11:43:24

hij doet t!! fijn nu kan ik lekker uprising doen met BO2

Roel 31-5-2013 11:57:21

12 maanden live gold, meteen op het scherm. Vond het wat eng maar alles netjes en snel afgehandeld. Code doet het! Top!

peter 6-6-2013 16:26:23

hallo mensen werk goed en snel en is de beste en de goedkoopste site die er is. heel het jaar door neem ik al poins 4200 en gaat alltijd goed. !!!!!! let wel op!!!!!! vul je email goed in anders krijg je niks meer terug. gewoon zo als altijd goed opletten wat je doet. zeker op internet. en controleer na het invullen van je email nog een keer of je je email goed is ingevuld voor je um activeerd extra controle voor je zelf. als je alles goed doet werk alles uitstekend en levert het geen problemen op!!! veel game plezier allemaal. Mvg Peter.

Ivar 6-6-2013 23:35:37

Direct code ontvangen en waar ik voor 20 euro bij andere sites 1600 punten krijg was het hier 2100. Aan te raden

Mcgrady 22-6-2013 13:11:10

Zojuist al een bericht doorgekregen dat er iets mis was gegaan, echt een super snelle reactie en gelijk mijn bestelling in de mail bijgevoegd! Super service!

bttlefld 5-7-2013 15:00:37

werkt prima. na betaling via ideal is de code direct leesbaar online en via email. Aanrader!

Tom 8-7-2013 09:08:45

Deze site ga ik elkedag gebruiken een Aanrader!!.. Voortaan altijd gebruiken dankuwel!

marcel 8-7-2013 22:39:56

is ook een goede site en zeker een aanrader nogmaals bedankt kan weer voor 13 maanden online gamen en je hoeft de deur niet meer uit

ghallo 9-7-2013 20:43:06

goedkoopsten die kaartjes verkopen

Johannes 22-7-2013 11:53:36

Om de 2 maand weer een WoW game time card gekocht super snel en super makkelijk!

Gambit 13-8-2013 14:56:14

Snel en goedkoop , best code shop on the web!

Youri 28-8-2013 18:06:49

Zeer snel de code ontvangen en voor een mooie prijs! Zeker voor herhaling vatbaar

Roger 6-9-2013 12:12:38

4200 points en 12 mnd gold besteld. prijs is goed levering perfect! zeker voor herhaling vatbaar, tot over een jaartje!

Maurice 8-9-2013 12:10:36

14 mnd live binnen enkele seconden super jongens

justin 16-9-2013 18:36:30

heb snel een nieuwe code gekregen en omdat 12 maanden op was heb ik 12+1 maand. helemaal geweldig. Aanrader 1+

Karin 20-9-2013 23:11:00

Snel en voordelig! Mijn wowcodes haal ik mooi hier :-)

frank 26-9-2013 21:07:27

Super snel en betrouwbaar Binnen enkele seconden

ravi 1-11-2013 21:29:22

Direct na betaling mijn code ontvangen op het volgende scherm. Blizzard kan hier nog wat van leren.

ravi 1-11-2013 23:49:47

Direct na betaling mijn code ontvangen op het volgende scherm. Blizzard kan hier nog wat van leren.

Eddie 6-11-2013 11:22:20

Top service! Binnen enkele seconden de code al ontvangen. Heel wat beter dan vele andere sites die er dagen over doen, of zelfs niet leveren.

Mathias 6-11-2013 12:37:35

Code direct gekregen, super!

Claudia 7-11-2013 14:09:57

Goedkoopste voor MS Points te vinden en gelijk na betaling de code te zien op het scherm! Geweldige service en inderdaad zoals vele reviews voor mij, andere sites kunnen hier een goed voorbeeld aan nemen.

Cediën Aquino 18-11-2013 14:49:02

TOP SERVICE.....echt aan te raden....code komt direct in beeld na betaling !! En tot nu de goedkoopste site voor Microsoft punten...ik blijf hier voortaan bestellen. Super gewoon.....

C.K. 27-11-2013 15:59:28

Naar gewoonte snel en correct afgehandeld, aanrader.

Drey 13-1-2014 18:08:06

Werkt nog steeds goed

Ivo 8-3-2014 19:53:16

Beste site ever super goedkoop en werkt super goed!!!

Nick 1-4-2014 21:09:01

Werkt erg goed! Besteld, betaald en je ziet meteen de code. Toppie!

Joost 20-4-2014 18:34:04

Na de betaling DIRECT de code gekregen, en zojuist de game geactiveerd. Super!

Mano 5-5-2014 17:51:39

Aaaah geweldig. Meteen op gereageerd en nieuwe code ontvangen. Dit maakt mijn dag meer dan goed. Bedankt!!!

T. Nguyen 26-7-2014 15:49:52

Goed afgehandeld door gamecard-shop! Tot over 2 jaar!

Steve East 29-10-2014 12:44:42

Had n probleempje met n xbox card ff contact opgenomen en binnen uur geholpen wat een service ik bestel vaker hier wat en altijd goede service bedankt gr Steve

Maurice 10-11-2014 08:15:01

Wat kan ik zeggen? Sneller en goedkoper dan in de winkel. Wat moet ik nog meer zeggen toch? Ik zeg: DOEN!

ida 20-11-2014 20:48:53

na 2 jaar weer wow spelen, fantastisch hoe snel mijn code werd gestuurd !!

stijn 30-11-2014 20:36:54

helemaal top! in een ogenblik mijn gamecard binnen :)

Rick 23-12-2014 04:31:03

Goede site waar je snel je code krijgt en ook de service is top! Heb lange tijd gedacht dat ze de goedkoopste waren maar dat is helaas niet zo, hoe dan ook ben ik zeer tevreden over deze site :) Ooit heb ik van een Amerikaanse site (ga de naam niet noemen) een paar keer 25 Euro Giftcards voor slechts 21,49 Euro kunnen kopen maar helaas zijn die nu ook duurder geworden dus nu bestel ik gewoon maar weer hier. Namelijk altijd nog goedkoper dan in de winkel!

ad ijper 18-3-2015 17:51:30

had mijn code direct binnen, top site

Erik 1-4-2015 11:57:55

Wat een top site de goedkoopste die ik ken

Khalid 3-4-2015 09:43:30

Top service goedkoop en supersnel!!!!

Jeffrey 5-4-2015 19:56:20

Deze site is the shit. Ik kom hier al jaren voor mn xbox live. Nog nooit problemen gehad. (Y)

Glenn 8-4-2015 15:11:09

beter kon niet.. geen seconde moeten wachten. ook goedkoper dan gamemania. echte aanrader!

Jorick 8-4-2015 23:01:40

super goeie site! al vaker wat besteld!

Torensma 10-4-2015 15:29:21

Perfect en snel.

Can 11-4-2015 23:25:05

Het is echt de goedkoopste Gift Kaart Site van Nederland. Gewoon snel en handig. Een echte Aanrader.

Maikel 13-4-2015 10:33:09

Goedkope prijzen, maar ik kreeg mijn code pas nadat ik een mail stuurde waar die bleef. Beetje jammer

Alexander de Hoog 15-4-2015 20:00:47

Wel heel erg duur, maar erg goede service en gelijk je code

jos 23-4-2015 01:56:47

alles goed verlopen

r.rekke 23-4-2015 20:52:20

ja.

Tamar 26-4-2015 13:41:41

Alles ging soepel, Code werkte meteen met geen geode.

paul 29-4-2015 11:54:14

zeer goede leveringen

cain 2-5-2015 20:32:32

kreeg direct de code,ging prima

stijn 4-5-2015 10:04:25

Weer nieuwe game-time voor in de vakantie, thanks :)

Stefan 5-5-2015 08:06:30

Super snelle levering!

Yasper 5-5-2015 23:33:22

Zo snel is het nog nooit gegaan kreeg de code te plekke voorgeschoteld zonder op email te checken. Op de site zelf.

Anon 8-5-2015 22:31:23

Na betaling kreeg ik meteen de code te zien. Code was duidelijk zichtbaar. 5 sterren.

jowy 9-5-2015 00:26:40

Kleine twijfel gehad. Maar gewoon direct een werkende code gekregen. Top

jerry bogaert 10-5-2015 16:12:30

goeie afhandeling, goeie code.

Anonymous G 11-5-2015 01:04:41

Code supersnel ontvangen en meteen kunnen gebruiken, geweldig. Vijf sterren dik verdiend!

Ann 12-5-2015 03:09:29

Top en snel

willem d 12-5-2015 19:11:54

super snel

Ronald 13-5-2015 13:27:14

Goedkoop en snel! Perfect!

Lidy Schreur 16-5-2015 14:51:01

Prima gegaan thx

Joris 18-5-2015 18:58:24

Prima service lekker snel en goedkoop

fred 24-5-2015 16:33:45

uitstekende service ik kreeg direct na betalen op volgende pagina mijn code geleverd

Azzo 27-5-2015 21:36:44

Perfect! Ik heb Xbox Live Gold voor 7 maanden besteld, hartstikke goedkoop, binnen 2 minuten besteld, betaald, code gekregen, ingewisseld en online. Ik ben zeer tevreden.

de haan 29-5-2015 19:14:21

ja goed en snel

therese 3-6-2015 16:34:30

echt super snel binnen gekregen de bestelling.top!!!

Bono 6-6-2015 23:33:31

Supersnel key ontvangen na ik betaald had en geen problemen met het te activaten! Heel goed!

Damy 10-6-2015 13:57:11

betalen .... gelijk je code helemaal Top !!

Sjerma 20-6-2015 19:40:58

Keigoed, meteen je code, geweldige side

Pipo 21-6-2015 13:05:20

Nice

Stijn 24-6-2015 12:45:07

Geweldig!!!!

Mirlinia 27-6-2015 21:34:09

Goedkoop en mijn code direct ontvangen na betaling.

Rich 13-7-2015 15:38:12

net als altijd SUPER

Mr E 18-7-2015 11:46:06

Super snel binnen!

tom 20-7-2015 18:55:47

great as always

jonas 22-7-2015 14:48:06

altijd een super service!!!

Nelis 26-7-2015 13:27:26

Retesnel de code binnen voor een redelijke prijs, top!

MoHxNICKxNL 2-8-2015 20:20:48

meteen binnen

david 3-8-2015 17:17:06

code direct beschikbaar na betaling. perfect zoals het hoort.

Henk 5-8-2015 12:02:27

Prima site

Ron 7-8-2015 17:06:33

Ontvangen thnx

Joe 11-8-2015 12:21:11

Snel & goedkoop, goede service. Bedankt.

david 27-8-2015 16:06:46

alles is perfect verlopen zoals het hoort! betalen en onmiddellijk code krijgen. perfecte service. do zo verder.

Rhean 30-8-2015 15:52:04

Snel & goedkoop!

Paulo 1-9-2015 20:34:00

Snel en voordelig XBOX live codes bestellen. Binnen enkele minuten ben je weer online.

Hugo 4-9-2015 15:39:55

12 maanden Xbox Live aangeschaft (goedkoopste op internet), betaalt en binnen 10 seconde in de mailbox. Hij doet het, thx gamecard-shop

rich 4-9-2015 16:42:12

super zoals altijd

rich 4-9-2015 16:51:04

super snel en goed

D. Bakker 9-9-2015 14:10:42

Helemaal super! direct e-mail gehad met de aankoopcode thx!

Jorick 12-9-2015 11:46:19

Dit is echt een top site! betalen en code gelijk invoeren op xboxstore! vooral voordelig als je grote bedragen koopt!

Jeffrey Slot 15-9-2015 20:49:00

Goedenavond mensen, Ik heb net mijn kaart besteld, klik de link en kreeg een code. De code werkte en ik ga nu mijn game kopen en spelen. Dankjewel voor de aanbieding :)

Havana 19-9-2015 15:42:04

SUPER !! werkt direct ,snel en goedkoopste voor de eu !!

Fritz 22-9-2015 14:35:42

Geweldig, betaald en direct de codes ontvangen Muy bien

grumpy 23-9-2015 21:14:05

super !! werkt direct

Top 24-9-2015 20:00:37

Snel en goedkoopste.

Hans Bongers 26-9-2015 13:17:44

Codes meteen geleverd grote klasse!!!

Jeffrey Slot 29-9-2015 08:43:23

code,s snel en goed ontvangen super blij weer met jullie snelle service

Jens Snoekelveld 29-9-2015 23:52:12

Top levering! Goedkoop en snel, dat is wat men wil!

jack 8-10-2015 15:33:16

helemaal toppie

Layla 11-10-2015 11:53:49

Superhandig om je gametime goedkoop en snel te activeren.

Ronald 12-10-2015 05:31:00

Geweldig! Sneller kan niet.

Gwenn 13-10-2015 16:23:48

heel snel clicken wat ik wilde, betalen, en meteen de volgende pagina kreeg ik al mijn code

brian 18-10-2015 13:24:57

snel en goed service! na betalen direct op je scherm

Doek 18-10-2015 18:42:36

Top

Hamid 21-10-2015 09:19:24

Top!. Heel snel en goed service.

gamer 21-10-2015 14:20:03

Blijf nog lang in bedrijf ;). Altijd tevreden

CapZeroSRC 22-10-2015 20:35:49

Snelle service, na betaling krijg je de code te zien,gelijk ingevoerd en code is in goede orde ! Keep up the good work ! :-D

Johan 22-10-2015 20:51:19

Super snel. Bestellen, betalen en gelijk krijg je de code. Echt een aanrader👍

Joe 25-10-2015 11:43:48

Super snel, hoef de deur niet uit, toppie

Erik 4-11-2015 13:39:50

Super!

Tommy 8-11-2015 13:49:33

Goede code!

david 13-11-2015 12:35:34

snel en correct zoals het hoort! :)

Maakt nie uit 18-11-2015 12:37:52

Uitstekende service

Joey 22-11-2015 20:23:52

Het werkt geweldig kreeg gelijk de code!

Kevin 30-11-2015 12:30:32

Na het betalen meteen de code :)

Robin 4-12-2015 21:06:41

Helemaal Toppie lekker snel en goedkoop👍👍👍

Jimmy 7-12-2015 09:22:17

Er was een probleem met de bank daardoor duurde het wat langer maar voor de resst top geholpen

Rensley 21-12-2015 17:07:00

Super

Gerrit 23-12-2015 19:27:52

Supersnelle levering, zeker een aanrader

Kees 26-12-2015 07:36:35

Super snelle levering. En bij het kopen van een behoorlijk tegoed ook een behoorlijke bonus. Top!

Kooi 7-1-2016 19:20:12

Werkt perfect. Betalen en gebruiken binnen 5 minuten online!

Greg 7-1-2016 21:04:42

Snel en goed koop awsome

Greg 7-1-2016 23:13:43

Snel en goedkoop thnx

blok 12-1-2016 18:25:46

Super

Robbie 14-1-2016 16:12:25

Doen wat ze beloven!

Jimi 17-1-2016 21:24:19

Na betaling meteen Xbox live code gekregen. Super!

Jaime 19-1-2016 14:02:27

Net xbox live gold voor 12 maanden gekocht en gelijk de code op het scherm.

Ivo 21-1-2016 19:30:18

Kaart gekozen - betaald - code ontvangen - spelen. Binnen 5 minuten!!

Mr E 25-1-2016 17:29:56

Super snel geleverd. Top

Michael 25-1-2016 19:26:54

Besteld, betaald en direct code. Code ingevoerd en spelen maar. Proficiat voor de service

visser 29-1-2016 13:35:24

Super snel en goed

E.G 29-1-2016 21:05:12

Supersnel. Dank.

Dennis 5-2-2016 22:29:24

Even een rectificatie, code krijg je wel via de mail.

Danny 8-2-2016 18:43:51

Snelste levering tot nu toe! Top!

monique 10-2-2016 11:46:58

Top :)

Michael 14-2-2016 18:30:16

Dit is gewoon geweldig voor de service en prijs dank jullie wel.

Gohan 20-2-2016 20:01:26

THNX For The fast and good delivery and cheapest .

Joe 21-2-2016 19:38:00

Toppie

cloud 24-2-2016 07:39:50

super

Lelie 26-2-2016 11:30:44

Werkt zeer goed, super!

Spawn 27-2-2016 17:04:55

Gewoon perfect, goedkoopste en direct code zichtbaar na betaling. Bedankt voor goeie service!

Fred Bakker 2-3-2016 12:23:37

Goede service direct na betaling mijn product geleverd gekregen.

Hetty 3-3-2016 18:32:04

Hele snelle service ben zeer tevreden.

Joost 8-3-2016 21:35:03

Top! Direct na betaling twee codes ontvangen.

Rob 19-4-2016 13:04:01

ik ben tevreden

Jorge somers 21-4-2016 17:08:12

Top snel in je mail.

Jose 28-4-2016 21:43:32

De bestelling is gelukt heel erg bedankt voor jullie vertrouwde website mvg jose!

Suurd Wijnalda 16-5-2016 15:43:29

Snel en goed!

Gean 8-6-2016 21:21:00

Super snel, makkelijk en goedkoop!

Patrick 17-6-2016 16:00:34

Supersnelle service uitstekend!

Wouter 25-6-2016 23:32:15

Code direct ontvangen en werkt, super!

Cas 8-7-2016 13:17:06

Code direct binnen en nog goedkoper dan de meeste andere verkopers.

T. Nguyen 26-7-2016 20:45:32

Goede website, snelle service. Zeker een aanrader voor iedereen :)

corrie 29-7-2016 20:50:10

ja hoor tevreden

Léon Schetters 2-8-2016 00:07:23

Geweldige service. En zeer snel met de mail waar de code in stond.

Johnny C 6-8-2016 19:54:33

geweldig ik had mijn twijfels maar het werkt, top

KDS 19-8-2016 18:39:07

Perfect! België.

M. v.d. B. 21-8-2016 13:06:59

Na betaling direct de code in beeld. Zojuist toegevoegd, werkt prima.

Dolidee 26-8-2016 22:02:34

Supertoille !

Rob 28-8-2016 11:40:03

Topper!

Youelal 31-8-2016 00:23:19

Werkt altijd

Greg 2-9-2016 15:44:36

Super snel je code en ze werken ook nog,wat toch best wel belangrijk is. :)

Servy 3-9-2016 17:10:37

Great got code and help

Hugo 6-9-2016 11:30:12

Snelle service met goede aanbiedingen!!

Gertjan 10-9-2016 15:04:03

Werkt toppie

Paul 23-9-2016 17:27:29

Super meteen binnen 👍

Jaron 29-9-2016 17:05:52

`Goed directe levering

Pascal 24-10-2016 18:30:33

Betrouwbaar en goede prijs! Wow gametime besteld en kreeg hem meteen binnen.

Tae 4-11-2016 22:56:20

Oke hij doet het. Bedankt

Richenel 8-11-2016 10:17:14

Lekker snel en lekker makkelijk meer zeg ik niet

Bert 11-11-2016 16:19:01

Werd meteen na de betaling doorgestuurd naar pagina waar de code stond, erg goede service.

Sijtze 15-11-2016 21:23:37

Prima!!

marcel 16-11-2016 17:31:51

bedankt ik ben voor 2 jaar bij de xbox live snelle service en makkelijk

nooit meer doen he 17-11-2016 23:27:53

Top!

A. Wubbema 28-12-2016 16:01:21

Code (bijna) sneller binnen dan de betaling. Code werkte ook nog, dus helemaal tevreden!

ferry 5-1-2017 14:01:48

gaat supersnel top

Pietje Precies 20-1-2017 13:18:38

Prima! Snel afgerond en weer verder!

fred bakker 21-1-2017 17:08:14

zeer snelle levering. Ik raad deze site aan.

Christina 24-1-2017 17:26:28

Snelle levering ... en veel goedkoper dan op world of warcraft zelf ... thumbs up.

rianne 25-1-2017 15:44:23

super goede service ... en meteen direct je code

corrie 25-1-2017 19:33:22

ja zeker

Wojciech H 28-1-2017 21:23:17

SUPER!!!!

Danny 29-1-2017 10:37:33

Goede vlotte levering en goede prijs!

Greg 7-2-2017 21:26:11

Altijd snel en. Goed

Anoniem 9-3-2017 14:10:17

Keurige prijs, en direct beginnen!

Lisa 25-3-2017 00:17:41

Goed , snel en goedkoop

Sebastian 1-4-2017 20:41:03

oki

Joe 25-5-2017 21:27:11

Snel en mogelijk!!!

Ruben de Otter 11-6-2017 13:42:03

Stuk goedkoper dan ingame & codes direct op scherm na betaling, ideaal.

anoniem 8-7-2017 12:00:39

meteen me code gekregen en werkt ook goede duidelijk site ik ben tevreden!

jacco 9-7-2017 12:27:58

gelijk geleverd en goedkoper als je 24 maanden neemt

L. Hoogenberg 17-7-2017 15:29:52

okay it has finally been fixed. It is still not clear to me if this mishap was on your or MS' behalf, although it's appears to be the latter, so thank you very much :)

corrie 25-7-2017 11:39:00

ja ik ben erg tevreden

nick 25-7-2017 23:06:04

erg tevreden

Rob 28-7-2017 19:47:52

Goedkoop 12 maanden Xbox Live Gold besteld. Geen gegenereerde code maar echt een screen van een gedrukte code. Ingevoerd en walla, 12 maanden erbij. Perfect!

Arno 31-7-2017 07:55:08

Het werkt super, na betaling meteen de code ingewisseld op XBOX.com. top!

Kevin 12-9-2017 17:17:05

Werkte meteen. Als NL niet vergeten op het IDEAL logo te klikken tijdens het bestellen anders kom je niet verder. Via FB prima geholpen.

guy 20-9-2017 12:44:40

snelle en goede service bedankt

Joe 20-9-2017 20:05:21

Easy & simple, kind kan de was doen

Chris 29-9-2017 19:07:35

Als je even snel xboxlive wil testen perfecte oplossing binnen enkle minuten je code binnen

Zwitsal 20-10-2017 19:34:33

Snel, Easy ... meer moet dat niet zijn!

Walter mievis 29-10-2017 12:07:48

snel en goed meer moet dat niet zijn

Sharon 10-11-2017 13:28:08

Yup

Ylva 15-11-2017 15:44:09

Vond het spannend om zo maar 100$ aan te schaffen, maar de codes werkten goed (2 x 50$). Bedankt!

Hendry 22-11-2017 18:36:41

Ja goed surves was eerst bang nep was kreeg de code niet binnen kreeg een melding iets met veiligheid gebeuren maar mail voor die mail met link om een recensie achter laat stond die onder in dus ben dik te vreden 100% echt

Arne 25-11-2017 17:45:39

Er was iets niet goed gegaan met een key, netjes geholpen in de chat en direct actie, het gaat er niet om hoe goed je verkoopt, maar om hoe goed je helpt bij problemen! TOP!

Daani 25-11-2017 21:45:59

Top service !!

Error NL 27-11-2017 15:17:21

Beste prijs die ik zo snel kon vinden en de code heb je meteen binnen. Dankjewel gamecard-shop tot de volgende x 🙂

Roy 28-11-2017 21:15:04

Nog geen minuut geleden deze site gevonden en nu al de code binnen voor een goede prijs. Top!

Daniël Rokven 2-12-2017 20:26:47

Super snelle levering.

zSuPrEmE666z 5-12-2017 23:17:48

Heel snel binnen op de mail en geen problemen met de code.. zeker een aanrader ik ga zelf volgende keer weer hier halen

Dennis 6-12-2017 19:03:03

Beste service, vertrouwbaar!!!

Dijkstra 7-12-2017 16:00:11

Super na betaling binnen enkele minuten weer online Top!!

Stephano 8-12-2017 09:16:00

Helemaal top! Directe levering

Kris 8-12-2017 18:17:09

Code binnen 30 seconden binnen. Daarna ingevoerd, werkt perfect. Probs naar deze gasten!

ria 8-12-2017 18:29:07

code via de link in de e-mail gekregen, werkt prima

Richard 9-12-2017 01:35:51

Snel, simpel en doeltreffend

Noord-Hollander 9-12-2017 17:08:29

ik was eerst bang dat dit oplichterij was, maar keeg direct mijn code verzonden en hij doet het! dankjewel! toch ongeveer 20 euro bespaard!

Felkadiri 10-12-2017 17:03:55

Leuke

Bert 11-12-2017 11:22:24

Perongeluk een verkeerde email opgegeven en meteen geholpen door live support. Erg snel. Code doet het!

Nick 11-12-2017 16:04:10

Goed

djorn 13-12-2017 14:38:09

Goede service!

Hebry 15-12-2017 21:23:47

Goed

Suzanne 19-12-2017 23:32:22

Mooie prijs, snel en makkelijk

Adriaan bruygom 20-12-2017 15:01:57

Top

Ritesh 23-12-2017 16:49:39

Goed gedaan

Paul 25-12-2017 13:50:35

super werkt meteen

Yoran 25-12-2017 15:14:24

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar!

Jamie_73 25-12-2017 22:46:25

leuk

Andre 27-12-2017 17:00:09

Gaat snel en handig. De jeugd is er blij mee

Hulp nodig?

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Adresgegevens

Service Company:Qdistribu B.V.

Flight Forum 40,
5657DB Eindhoven,
The Netherlands

BTW Nummer: NL855615047B01

Voor overige zaken kunt u ons bereiken op:
+31858885028 

Support 7 dagen in de week 24 uur per dag.

 

[email protected]