Are you satisfied with your order? Or do you have any comments? Help us and others by leaving a review! For all your questions, go to our 24/7 LiveChat

Customer Reviews

We think it is important to be transparent and that all our customers are satisfied. That is why we choose to show all of your feedback in this review section of gamecardshop.com. This means that everyone can leave their opinion about us, the sales process, and their rating of the website. Both positive or negative.

Arnold 5/16/2020 11:29:11 AM

Snelle levering en goede service.

Patrick 5/13/2020 6:03:42 AM

Goede en snelle verwerking, alleen de uitleg voor het downloaden zou wat beter kunnen.

Arno 5/6/2020 3:58:24 PM

Werkt perfect goed en goedkoop. Goede klantenservice, ze zorgen er altojd voor dat je volledig geholpen bent

De heer PF Kleine 5/5/2020 10:16:51 AM

niks mis mee alleen de letters wat groter was altijd al zo gr paul.

MARTIJN 4/23/2020 10:30:34 PM

Super snel geholpen zoals je mag verwachten

Devin Soetekouw 4/16/2020 2:28:30 PM

Snelle mailtjes

fazil ramsaroep 4/15/2020 7:17:48 AM

Super snel levering

Patje 4/14/2020 6:40:57 PM

Zoals gewoonlijk, key betaald en weer snel geleverd.

Marcel Smit 4/14/2020 1:50:45 PM

Alles prima verlopen.

Niels 4/7/2020 12:36:36 PM

Je moet ff uitzoeken hoe deze codes met steam werken maar het werkt gewoon naar behoren.

ruud tang 4/6/2020 11:25:10 PM

zeer snelle reactie en levering en het werkt perfect

Wim 4/4/2020 10:25:08 PM

Netjes en goede service

SvD 4/1/2020 12:45:30 PM

Aankoop ging prima. Niet duur en vlot geleverd.

Miranda de Jonge 4/1/2020 7:18:43 AM

Snelle levering

Richard J. Carnas 3/30/2020 7:55:48 PM

Ik heb de 10 dollar aan Play Store tegoed nog steeds niet op mijn account staan.

Hendrikus Kuppens 3/26/2020 5:50:57 PM

Klasse! Wist ik eigenlijk al, maar weer opnieuw bevestigd bij laatste bestelling.

Satisfied Customer 3/26/2020 4:19:40 PM

Fast and working key Got the product key within minutes and registered my product without problems

Robert Bartels 3/19/2020 1:15:49 PM

Prima en snel geleverd

Sander 3/14/2020 12:41:21 PM

Alles ingevuld binnen 5 minuten, en direct een kaartcode beschikbaar. Prima.

Ramon Merzenich 3/13/2020 1:19:41 PM

werkt goed geen problemen goede prijzen.

ruud pijnenburg 3/8/2020 7:25:49 PM

Aankoop werkt gewoon goed. Code kwam snel door

M. 3/4/2020 10:14:20 PM

Code kwam direct binnen en was gelijk op origin in te wisselen.

Kleptomanix 3/4/2020 12:30:21 AM

really good service!! 10/10

Dick P.J. 3/1/2020 7:21:33 PM

Vlotte levering , nette prijs

Froukje 2/24/2020 8:51:49 AM

Top service. Mijn probleem werd direct aangepakt en verholpen.

Dennis 11/10/2019 5:14:55 PM

After a few eMail's to support. My issue was resolved. Dus alles oke. Bedankt aan de Support team. Heb mijn Game Sleutel nu.

Schaafie 10/31/2019 6:08:12 PM

Game gekocht en 1 min later code in mail gekregen. Top service

Pimp Brokt 10/27/2019 9:25:02 AM

Direct je code en is de goedkoopste!

Thugteam 10/26/2019 10:33:37 PM

very good

Ted 10/26/2019 3:45:16 PM

Leuk

Vanesa 10/25/2019 8:57:05 PM

Good

Lars luby 10/25/2019 7:50:41 PM

Mooi

Mogaz71 10/25/2019 6:47:55 PM

Alrijd snel goed én vertrouwd....uiteraard de goedkoopste:)

Brian 10/25/2019 4:21:51 PM

Code direct ontvangen en gebruikt, top👍

dave 10/25/2019 9:40:05 AM

Super snel, binnen een paar minuten je code en werkt meteen

Benjamin 10/24/2019 8:38:39 PM

Very goed!

Evert 10/22/2019 5:44:16 PM

Gaat goed en snel inderdaad!

Marjolein 10/18/2019 10:40:06 PM

Goed

DBridges 10/13/2019 10:58:04 PM

Awesome super snel!

Leroy 10/13/2019 6:00:18 PM

Snel en vertrouwd

Roqi 9/30/2019 10:52:22 PM

Netjes jongens binnen seconden binnen

Stan 9/27/2019 2:45:06 PM

Super, kan er weer een jaar tegen aan!!!

Mourad hassan 9/26/2019 2:11:48 PM

Nice

Bilal 9/23/2019 9:42:07 PM

Top

Danny ten brinke 9/22/2019 10:51:45 AM

Het werkt perfect mijn zoon weer blij 😁

Glenn 9/19/2019 12:51:48 AM

Top

krijgerboy 9/15/2019 12:41:06 PM

prima en het werkt

Thomas 9/13/2019 4:48:59 PM

Topi Great

Maico 9/12/2019 8:43:48 PM

Ik heb de game gekocht en de licentie werkt. Dus dit is wel een goeie en een goedkope website in plaats van de 23.45 euro in de Microsoft-store.

Don 9/11/2019 4:50:34 PM

Great

Jan 9/5/2019 7:29:04 PM

Top! Geregeld

BrammetjeBaazz 9/5/2019 12:54:45 PM

Danku danku zeer tevreden met deze website ik raad meer mensen aan om via hier te kopen

SOG 9/5/2019 12:06:04 AM

Top!

dennis 9/3/2019 11:12:18 AM

goed gedaan

Ramon Vessies 8/29/2019 9:38:25 PM

Goeden avond

Rose 8/29/2019 4:49:18 PM

This is just a perfect site! everything is cheap, purchasing is esy nd the customer support is perfect! would 100% recommend!!

Don 8/26/2019 12:29:59 AM

Thnx it Works

Max 8/25/2019 4:29:11 PM

Werkt goed

Michaël 8/24/2019 8:07:53 PM

Gewoon super niks beters kan je wensen voor een snel en een veilige service. Direct je code binnen

Roel 8/23/2019 8:03:16 PM

Wat een fantastische manier van werken. Binnen 5 minuten geregeld. Top!

Willem Plenter 8/23/2019 3:45:19 PM

Binnen 3 minuten had ik weer xbox live!

Ivo 8/19/2019 8:17:54 PM

Werkt prima! Binnen een paar minuten geregeld...

Ben 8/15/2019 9:43:34 PM

Werkt top!

Remco 8/11/2019 9:24:34 PM

Zeer goede en snelle afhandeling

Taeke Peters 8/6/2019 9:47:43 AM

Goed

Olaf 8/1/2019 1:28:27 PM

Alles werkt !

Olaf 8/1/2019 1:26:49 PM

Snelle levering ! beide codes (2x30 euro) werkten

Ingrid 7/31/2019 3:22:37 PM

Het werkt!

Robin 7/23/2019 9:00:46 PM

Zeer snelle service en voor een goede prijs. Zeker aan te raden.

Rephana 7/23/2019 3:22:59 PM

Dankuwel

Corrine 7/12/2019 7:26:16 PM

Goed

Ksb 7/7/2019 9:48:29 AM

Really easy payment and really nice price

Jordy 7/1/2019 11:36:24 AM

Super

Waldemar 6/20/2019 9:48:28 PM

Super

Baatje_K 6/8/2019 8:08:00 AM

Super tevreden!

Dean 6/1/2019 3:24:37 PM

Geweldig voor Meer dan de helft van de Prijs top Website

M. L 5/30/2019 12:46:53 PM

Goede service Tevreden klant

Sophie 5/27/2019 1:59:35 PM

Werkt prima!

Coen O 5/13/2019 1:05:01 PM

Sims 4 bundel gekocht en binnen een paar minuten heel makkelijk de code kunnen inwisselen. Fijn maarrr wat echt SUPER is; DE PRIJZEN! Ik heb deze producten NERGENS zo voordelig kunnen aanschaffen!! Jullie staan nu dan ook in mijn FAVORIETEN! Hartstikke bedankt!! Van die 20€ die ik mij bespaard heb kan ik zo een ander pakket aanschaffen en zo mijn sims4 collectie compleet maken :-) SUPER SUPER SUPER!

sook456 5/12/2019 9:31:46 PM

Snel,Betouwbaar,Aanrader!!

alles oke 5/12/2019 9:57:16 AM

prima

Paula 5/11/2019 2:13:28 PM

it's cheap and it works!

Jessey 5/10/2019 10:38:31 AM

TOP!

Afzal Khan 5/7/2019 12:56:45 AM

Super tevreden.

Paris ☻ 5/1/2019 4:39:44 PM

Werkt goed en lekker goedkoper ;)

Steijn 4/29/2019 6:59:06 PM

Top site! Code direct via de mail gekregen en codes werken!

Helder 4/27/2019 6:57:02 PM

Lekker handig en het is wat goed koper Ha !

Daan 4/27/2019 2:03:04 PM

Super snel de code binnen, niets op aan te merken!

Linksquest.nl 4/23/2019 3:37:57 PM

Helemaal top, binnen 1 minute had ik mijn code al ontvangen, kan ik weer een jaar voorruit.

esmay 4/18/2019 8:42:21 PM

werkte goed, snel en goedkoop

Shurdonnay 4/18/2019 4:46:11 PM

Good stuf

Sam 4/12/2019 12:27:45 PM

Snel en goed gelijk ontvangen

Yaiden 4/9/2019 5:57:53 PM

Bedankt Gamecard-shop.nl, het werkt gewoon hoor mensen!

Rick 3/30/2019 11:19:41 PM

Werkt.

Sam 3/24/2019 11:24:28 AM

Good

Tycho 3/20/2019 4:34:01 PM

Top!

Jenn 3/19/2019 8:31:46 PM

Top

Marco 3/15/2019 10:40:01 AM

Supersnelle levering. Binnen 5 minuten codes binnen en verzilverd.

Bram 3/14/2019 9:35:41 AM

Top! Gelijk een werkende code ontvangen.....

Greg 3/7/2019 8:06:46 PM

Top

Jaap 3/4/2019 7:40:12 PM

Snel makkelijk en legit super fijn ga zeker vaker Mijn spellen hier kopen. Top

Peter 3/3/2019 4:42:56 PM

Gold verlopen en had snel een nieuwe nodig dus even op deze site gegevens ingevuld en binnen 5 minuten weer online gamen top👍

Dees Frankevijle 2/22/2019 11:06:18 AM

good service, friendly and helpfull. Instant contact through mail with complete service.

Daan 2/12/2019 7:45:48 PM

Zoals altijd super easy en super snel je code binnen!

aniar280380 2/3/2019 3:10:52 PM

the best game on pc

Best location for instant delivery 1/31/2019 11:51:22 PM

Best location for instant delivery

Theo 1/25/2019 6:09:17 PM

Perfect werkt direct

Loran 1/18/2019 5:10:20 PM

Werkt goed

matthijs 1/11/2019 11:07:31 AM

Lekker snel en goedkoop

Margreet 1/7/2019 12:23:46 PM

Top werkt gelijk.

Nozouria 1/5/2019 6:59:01 PM

Super

patrick hoen 1/3/2019 2:08:31 PM

goed een snel is me 2 jaar dat ik het hier besteld heb

Michael 1/3/2019 11:00:52 AM

Top!

Mike 1/1/2019 7:21:47 PM

Exactly what you need in no time. Very quick and reliable.

Dave 1/1/2019 2:37:43 PM

Paid, recived the email minute later with the key. Downloaded fine, kids are happy. Thanks

Lee 12/31/2018 11:27:49 AM

Super deed het meteen 👍

Aikiman 12/26/2018 4:55:46 PM

Helemaal top had betaald en een paar sec later had ik via de mail een code. Code ingevoerd op mijn Xbox account en het werkte meteen.

Bennie 12/23/2018 4:26:24 PM

kaart betaald, via mail nummer op gezocht, code ingevoerd, helemaal oké

Weymar 12/21/2018 5:04:35 PM

Very good service thank you

Yannick 12/4/2018 4:46:15 PM

Ik was sceptisch, vooral over de goedkopere optie die via de Braziliaanse VPN moest, maar heb geen enkel probleem gehad! Werkt perfect en kreeg zeer snel mijn code. Zeker een aanrader voor iedereen die niet het dubbele wilt betalen voor 12 maanden

Henk Netten 12/2/2018 6:30:00 PM

Thnx it works I just bought code and after filling in it works

JW ten Kate 11/29/2018 11:27:03 AM

12 maanden xbox live gekocht en code werkt perfect. Direct over de mail gekregen via een Link.

Cod 11/22/2018 11:59:24 PM

Snel en zonder een profiel.

Jeroen 11/22/2018 8:37:11 PM

Nice

paul 11/11/2018 2:15:51 PM

alles oke met dit program

Ahmad 11/8/2018 7:09:38 PM

Nice

Gladys 10/20/2018 9:29:59 AM

Is een eerlijke site en ik krijg gelijk de code

hp66 10/12/2018 2:56:00 PM

top is echt een eerlijke site ik ben heel tevreden

Thank you 10/3/2018 9:59:31 PM

Thank you best site throughout history

9/25/2018 3:04:52 PM

lekker goedkoop en werkt perfect.

Ronald 9/23/2018 11:43:22 AM

Werkt perfect. Direct code gekregen.

ten brinke 9/22/2018 1:12:16 PM

bedankt voor de code het werkte meteen goed 👍

Jeremy 9/18/2018 8:27:57 PM

Meteen binnen helemaal top

Luuk 9/7/2018 8:30:23 AM

Werkt wel goed

Jorn 9/3/2018 5:23:20 PM

Ging prima

Gijs 9/2/2018 8:42:14 PM

Werkt prima

Jos 8/24/2018 4:42:55 PM

Was bang dat het niet werkte. Foutmeling: applicatie niet gevonden 2e mail werkte wel...gelukkig

Monique 8/16/2018 9:25:04 PM

Super!

Xilex Gonzalez Toro 8/15/2018 3:54:22 PM

It works! Omg thankss!

Martijn 8/14/2018 7:02:54 PM

Ik heb een xbox live 12 maanden lidmaatschap gekocht. In eerste instantie was er geen code te vinden. Ik heb toen de helpdesk geraadpleegd en die heeft me goed geholpen. Uiteindelijk de code ontvangen en hij werkt.

Ricardo 8/3/2018 11:44:21 PM

Dnakwel

Attie 8/2/2018 5:51:25 PM

super! en vertrouwd, dank!

Glenn 8/1/2018 4:43:31 AM

Direct Leverbaar en de goedkoopste.

Chef 7/31/2018 5:06:50 PM

Top snel geleverd netjes

Afshin 7/25/2018 3:12:07 PM

Super

Serenq 7/10/2018 7:59:12 PM

Werkt goed, de goedkoopste die ik kon vinden en meteen de code ontvangen.

Yves 7/9/2018 8:29:11 PM

Direct link naar webpagina voor de code ontvangen via de mail. Code werk ook zonder problemen. Prima dus!

Maurice 7/4/2018 1:20:53 PM

Gaat duurt soms lang en nu krijg ik gewoon een foto een code kan ik niet knippen en plakken moet ik alles overtypen dat is jammer

nick 6/24/2018 9:23:42 PM

goed snel en overzichtelijk

michael 6/23/2018 3:51:51 PM

it worked

Steve 6/21/2018 6:13:44 PM

Super fijne site en hele goede prijzen, Ik had problemen met het openen van de link en ik maakte een chat aan en ik hoefde niet eens wat te zeggen en ik kreeg de link via chat gestuurd, meteen opgelost en ik kon weer verder gamen. Top site. Top service!

Wonink 6/18/2018 6:06:41 PM

Gelukt

Anon 6/17/2018 7:45:28 PM

Works!

Afzal 6/17/2018 5:26:12 PM

Werkt perfect en is zeer voordelig 👍

Edwin 6/15/2018 7:24:31 PM

Super snel en geen problemen met inwisselen van de code (12 maanden live)op de xbox!

Cdvtje 6/15/2018 9:04:50 AM

5/5☆

Anoniem045 6/8/2018 9:47:37 PM

Superrrr!!!

Marc 6/6/2018 7:32:48 PM

Na betaling het tegoed binnen 3 minuutjes in mijn usa store. Razend snel!

Otman 5/30/2018 9:29:21 AM

echt super

Elizabeth 5/6/2018 9:40:52 PM

Werkt meteen. top site! Hartelijk dank, zeer tevreden nu even fornite spelen

Roy 5/4/2018 1:55:25 PM

Lekker snel.

Feike Snits 5/2/2018 11:02:06 PM

Office 2013 hier gekocht en direct geïnstalleerd werkt perfect

Me E 4/30/2018 11:52:46 AM

Top

Jeffrey 4/29/2018 12:51:51 PM

Thanks

Doyle 4/24/2018 11:24:46 PM

Snel en betrouwbaar!

Layla 4/18/2018 3:08:57 PM

Geweldige service. Code betaald en meteen ontvangen. Dit is de 1e site waarbij een digitale download voor een game werkt zonder opgelicht te worden.

Luuk 4/18/2018 12:21:41 PM

zeer goede service, snel en betrouwbaar

Roy 4/16/2018 6:52:47 PM

lekker snel en gemakkelijk

Joey 4/9/2018 9:55:54 PM

👍🏼😎👍🏼

Erik 4/5/2018 7:39:54 PM

Super tevreden

Joey jasper 4/2/2018 11:42:03 AM

Perfect!!

tobias 3/29/2018 9:42:21 AM

nice site !

Niels 3/25/2018 11:45:18 PM

Hele goede site was wat misgegaan met mijn e-mail maar prima opgelost.

Solène 3/25/2018 9:05:30 PM

werkt perfect!

Xxxxx 3/24/2018 11:29:29 AM

Goedkoop

Jessica 3/22/2018 11:18:27 PM

Het lukte eerst niet helemaal met de codes, maar dmv de goede hulp van de chat was het redelijk snel opgelost. Top service en codes zijn echt!

Nigel 3/20/2018 8:08:15 PM

Goedgemaakt

M Unkown 3/20/2018 7:22:42 PM

Toppie ! Gw2 Gems Gekocht, Cheap en Super Snell, Top site ! thx Gamecardshop

ZHC 3/20/2018 7:19:22 PM

Snel en goedkoopst

Richard 3/16/2018 5:44:56 PM

Appeltje, eitje! Betalen, mail openen, code invoeren op console, klaar! Sweet & goedkoop! Thanks !

Amar 3/15/2018 7:01:00 PM

Goed

Marijn 3/12/2018 10:03:29 PM

Goed

jandouwe 3/10/2018 3:44:39 PM

Super goede uitleg en snel voor elkaar, ik speel nu mijn game al!!

Wally 3/8/2018 1:35:44 PM

First card i was correct. Just order 2 more on this website 100% trustfull

Greg 3/7/2018 8:01:28 PM

Top en snel

Anno 3/6/2018 12:59:29 PM

10/10

Sebastiaan 3/5/2018 10:09:53 PM

Goede prijs en zeer snel geleverde werkende codes. Toppie.

Samantha 3/5/2018 8:49:38 PM

Leuk

El mehdi Rekkassi 3/3/2018 3:26:30 PM

Yes

Oas 3/2/2018 3:14:52 AM

Good

Patrick den haag 3/1/2018 10:16:57 PM

Binnen een minuut binnen ! Toppie

milan 2/28/2018 5:03:13 PM

Super zij zijn super behulpzaam

Tijn 2/24/2018 12:36:46 PM

ging heel snel, ben tevreden.

Jeroen 2/21/2018 5:53:16 PM

Support is behulpzaam. Zeker een aanrader. Vooral de gems voor Guild Wars2 zijn hier goedkoop.

noor 2/18/2018 5:30:21 PM

ik kan heel goed minecraften

Anon 2/12/2018 8:47:28 PM

Had a tiiiny doubt but dang this website is legit. thanks guys! Just purchased my 90 days psn plus usa. bless

David 2/9/2018 7:59:08 PM

Great service. Although I didn't receive the product key within 2 min, the friendly staff was able to provide it to me through the simple live chat within seconds. I'm very satisfied with the purchase and after sales service.

Armands 2/6/2018 7:18:08 PM

Snelste site. Mijn code kwam gelijk na de bestelling binnen

Roy 2/2/2018 8:17:23 AM

Snelle levering en mooie prijs top

stefan 2/1/2018 8:15:27 PM

goede prijs, en snel geholpen door Carl in de chat toen het niet werkte. super!

This Zhan 1/30/2018 8:54:47 PM

Very good

Ejder 1/28/2018 8:41:16 PM

Prima!

Pipo 1/27/2018 10:09:19 PM

Top

Zool 1/27/2018 12:28:45 PM

Prima, beetje verwarrend. Na bestelling krijg je niet direct een code op je scherm (alleen maar XXXX, ook geen mail nadien (na 20min.) met de code. Door via de eerdere bevestigingsmail op je `bestelling bekijken` te klikken verschijnt onder in beeld toch een code.

Jordy 1/27/2018 1:12:17 AM

Werkt perfect! Xbox lice gekocht voor de helft van de prijs. Na betaling direct een mail ontvangen met de code. Zeer tevreden en tot ziens!

Enne 1/26/2018 11:18:14 PM

Werkt prima en goedkoop!

Daan vissers 1/26/2018 7:00:22 PM

Prima site snel goedkoop

Wesley 1/25/2018 10:23:51 PM

Echt toppie

Derrel 1/25/2018 8:43:10 PM

Geweldig

shirley 1/25/2018 2:16:00 PM

super !!! ik had de code direct

frank 1/25/2018 10:57:54 AM

Top ,code werkt perfect

Naomi 1/24/2018 12:57:18 PM

Je krijgt de code meteen!

Thomas van Overbeek 1/22/2018 5:45:40 PM

Goede site, goedkoop en direct geleverd

Niels 1/22/2018 3:28:36 PM

Top, hoefde niet te registreren en ik had de code binnen 5 minuten. (code werkt)

Japie 1/20/2018 9:41:03 AM

Prima werkt Goed en snel

Michael 1/17/2018 10:20:06 PM

Goedkoop maar duurt wel 20 minuten

Ibrahim 1/16/2018 10:29:24 PM

Good

Daan 1/14/2018 1:36:46 PM

After contact with the Live Chat I did receive my code for the game; which was working. This makes me a satisfied customer!

Tim 1/13/2018 7:30:41 PM

Goedkoop en snel! Top

Richard 1/13/2018 12:41:01 PM

Easy and quick!

Killap 1/12/2018 2:21:55 PM

Goede code en snel

Pherass 1/9/2018 8:53:38 PM

Toen ik mijn email geopend had, had ik de mail met de codes al binnen!

Michelle 1/7/2018 9:49:23 PM

Very nice support agents! Quick to help. Thank you very much

Michelle 1/7/2018 4:23:20 PM

Bedankt!

sebba 1/6/2018 1:36:55 PM

had het binnen 1minuut binnen. nice

Maikel 1/4/2018 3:57:07 PM

Super.. Hele goede service. Keep Going!!

R.Verstege 1/4/2018 11:58:13 AM

prima

Roxxane 1/3/2018 11:40:30 AM

Toen ik de code kocht deed de cide het niet, in het spel kreeg ik het niet geactiveerd. Toen ik contract zocht met de live chat en enkele vragen beantwoorde kreeg ik een code die het wel deed. top service!

Andre 1/2/2018 1:36:54 PM

Super snel.. Zeer tevreden

Murat V 12/29/2017 1:02:13 PM

Super😎

Andre 12/27/2017 5:00:09 PM

Gaat snel en handig. De jeugd is er blij mee

Jamie_73 12/25/2017 10:46:25 PM

leuk

Yoran 12/25/2017 3:14:24 PM

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar!

Paul 12/25/2017 1:50:35 PM

super werkt meteen

Ritesh 12/23/2017 4:49:39 PM

Goed gedaan

Adriaan bruygom 12/20/2017 3:01:57 PM

Top

Suzanne 12/19/2017 11:32:22 PM

Mooie prijs, snel en makkelijk

Hebry 12/15/2017 9:23:47 PM

Goed

djorn 12/13/2017 2:38:09 PM

Goede service!

Nick 12/11/2017 4:04:10 PM

Goed

Bert 12/11/2017 11:22:24 AM

Perongeluk een verkeerde email opgegeven en meteen geholpen door live support. Erg snel. Code doet het!

Felkadiri 12/10/2017 5:03:55 PM

Leuke

Noord-Hollander 12/9/2017 5:08:29 PM

ik was eerst bang dat dit oplichterij was, maar keeg direct mijn code verzonden en hij doet het! dankjewel! toch ongeveer 20 euro bespaard!

Richard 12/9/2017 1:35:51 AM

Snel, simpel en doeltreffend

ria 12/8/2017 6:29:07 PM

code via de link in de e-mail gekregen, werkt prima

Kris 12/8/2017 6:17:09 PM

Code binnen 30 seconden binnen. Daarna ingevoerd, werkt perfect. Probs naar deze gasten!

Stephano 12/8/2017 9:16:00 AM

Helemaal top! Directe levering

Dijkstra 12/7/2017 4:00:11 PM

Super na betaling binnen enkele minuten weer online Top!!

Dennis 12/6/2017 7:03:03 PM

Beste service, vertrouwbaar!!!

zSuPrEmE666z 12/5/2017 11:17:48 PM

Heel snel binnen op de mail en geen problemen met de code.. zeker een aanrader ik ga zelf volgende keer weer hier halen

Daniël Rokven 12/2/2017 8:26:47 PM

Super snelle levering.

Roy 11/28/2017 9:15:04 PM

Nog geen minuut geleden deze site gevonden en nu al de code binnen voor een goede prijs. Top!

Error NL 11/27/2017 3:17:21 PM

Beste prijs die ik zo snel kon vinden en de code heb je meteen binnen. Dankjewel gamecard-shop tot de volgende x 🙂

Daani 11/25/2017 9:45:59 PM

Top service !!

Arne 11/25/2017 5:45:39 PM

Er was iets niet goed gegaan met een key, netjes geholpen in de chat en direct actie, het gaat er niet om hoe goed je verkoopt, maar om hoe goed je helpt bij problemen! TOP!

Hendry 11/22/2017 6:36:41 PM

Ja goed surves was eerst bang nep was kreeg de code niet binnen kreeg een melding iets met veiligheid gebeuren maar mail voor die mail met link om een recensie achter laat stond die onder in dus ben dik te vreden 100% echt

Ylva 11/15/2017 3:44:09 PM

Vond het spannend om zo maar 100$ aan te schaffen, maar de codes werkten goed (2 x 50$). Bedankt!

Sharon 11/10/2017 1:28:08 PM

Yup

Walter mievis 10/29/2017 12:07:48 PM

snel en goed meer moet dat niet zijn

Zwitsal 10/20/2017 7:34:33 PM

Snel, Easy ... meer moet dat niet zijn!

Chris 9/29/2017 7:07:35 PM

Als je even snel xboxlive wil testen perfecte oplossing binnen enkle minuten je code binnen

Joe 9/20/2017 8:05:21 PM

Easy & simple, kind kan de was doen

guy 9/20/2017 12:44:40 PM

snelle en goede service bedankt

Kevin 9/12/2017 5:17:05 PM

Werkte meteen. Als NL niet vergeten op het IDEAL logo te klikken tijdens het bestellen anders kom je niet verder. Via FB prima geholpen.

Arno 7/31/2017 7:55:08 AM

Het werkt super, na betaling meteen de code ingewisseld op XBOX.com. top!

Rob 7/28/2017 7:47:52 PM

Goedkoop 12 maanden Xbox Live Gold besteld. Geen gegenereerde code maar echt een screen van een gedrukte code. Ingevoerd en walla, 12 maanden erbij. Perfect!

nick 7/25/2017 11:06:04 PM

erg tevreden

corrie 7/25/2017 11:39:00 AM

ja ik ben erg tevreden

L. Hoogenberg 7/17/2017 3:29:52 PM

okay it has finally been fixed. It is still not clear to me if this mishap was on your or MS' behalf, although it's appears to be the latter, so thank you very much :)

jacco 7/9/2017 12:27:58 PM

gelijk geleverd en goedkoper als je 24 maanden neemt

anoniem 7/8/2017 12:00:39 PM

meteen me code gekregen en werkt ook goede duidelijk site ik ben tevreden!

Ruben de Otter 6/11/2017 1:42:03 PM

Stuk goedkoper dan ingame & codes direct op scherm na betaling, ideaal.

Joe 5/25/2017 9:27:11 PM

Snel en mogelijk!!!

Sebastian 4/1/2017 8:41:03 PM

oki

Lisa 3/25/2017 12:17:41 AM

Goed , snel en goedkoop

Anoniem 3/9/2017 2:10:17 PM

Keurige prijs, en direct beginnen!

Greg 2/7/2017 9:26:11 PM

Altijd snel en. Goed

Danny 1/29/2017 10:37:33 AM

Goede vlotte levering en goede prijs!

Wojciech H 1/28/2017 9:23:17 PM

SUPER!!!!

corrie 1/25/2017 7:33:22 PM

ja zeker

rianne 1/25/2017 3:44:23 PM

super goede service ... en meteen direct je code

Christina 1/24/2017 5:26:28 PM

Snelle levering ... en veel goedkoper dan op world of warcraft zelf ... thumbs up.

fred bakker 1/21/2017 5:08:14 PM

zeer snelle levering. Ik raad deze site aan.

Pietje Precies 1/20/2017 1:18:38 PM

Prima! Snel afgerond en weer verder!

ferry 1/5/2017 2:01:48 PM

gaat supersnel top

A. Wubbema 12/28/2016 4:01:21 PM

Code (bijna) sneller binnen dan de betaling. Code werkte ook nog, dus helemaal tevreden!

nooit meer doen he 11/17/2016 11:27:53 PM

Top!

marcel 11/16/2016 5:31:51 PM

bedankt ik ben voor 2 jaar bij de xbox live snelle service en makkelijk

Sijtze 11/15/2016 9:23:37 PM

Prima!!

Bert 11/11/2016 4:19:01 PM

Werd meteen na de betaling doorgestuurd naar pagina waar de code stond, erg goede service.

Richenel 11/8/2016 10:17:14 AM

Lekker snel en lekker makkelijk meer zeg ik niet

Tae 11/4/2016 10:56:20 PM

Oke hij doet het. Bedankt

Pascal 10/24/2016 6:30:33 PM

Betrouwbaar en goede prijs! Wow gametime besteld en kreeg hem meteen binnen.

Jaron 9/29/2016 5:05:52 PM

`Goed directe levering

Paul 9/23/2016 5:27:29 PM

Super meteen binnen 👍

Gertjan 9/10/2016 3:04:03 PM

Werkt toppie

Hugo 9/6/2016 11:30:12 AM

Snelle service met goede aanbiedingen!!

Servy 9/3/2016 5:10:37 PM

Great got code and help

Greg 9/2/2016 3:44:36 PM

Super snel je code en ze werken ook nog,wat toch best wel belangrijk is. :)

Youelal 8/31/2016 12:23:19 AM

Werkt altijd

Rob 8/28/2016 11:40:03 AM

Topper!

Dolidee 8/26/2016 10:02:34 PM

Supertoille !

M. v.d. B. 8/21/2016 1:06:59 PM

Na betaling direct de code in beeld. Zojuist toegevoegd, werkt prima.

KDS 8/19/2016 6:39:07 PM

Perfect! België.

Johnny C 8/6/2016 7:54:33 PM

geweldig ik had mijn twijfels maar het werkt, top

Léon Schetters 8/2/2016 12:07:23 AM

Geweldige service. En zeer snel met de mail waar de code in stond.

corrie 7/29/2016 8:50:10 PM

ja hoor tevreden

T. Nguyen 7/26/2016 8:45:32 PM

Goede website, snelle service. Zeker een aanrader voor iedereen :)

Cas 7/8/2016 1:17:06 PM

Code direct binnen en nog goedkoper dan de meeste andere verkopers.

Wouter 6/25/2016 11:32:15 PM

Code direct ontvangen en werkt, super!

Patrick 6/17/2016 4:00:34 PM

Supersnelle service uitstekend!

Gean 6/8/2016 9:21:00 PM

Super snel, makkelijk en goedkoop!

Suurd Wijnalda 5/16/2016 3:43:29 PM

Snel en goed!

Jose 4/28/2016 9:43:32 PM

De bestelling is gelukt heel erg bedankt voor jullie vertrouwde website mvg jose!

Jorge somers 4/21/2016 5:08:12 PM

Top snel in je mail.

Rob 4/19/2016 1:04:01 PM

ik ben tevreden

Joost 3/8/2016 9:35:03 PM

Top! Direct na betaling twee codes ontvangen.

Hetty 3/3/2016 6:32:04 PM

Hele snelle service ben zeer tevreden.

Fred Bakker 3/2/2016 12:23:37 PM

Goede service direct na betaling mijn product geleverd gekregen.

Spawn 2/27/2016 5:04:55 PM

Gewoon perfect, goedkoopste en direct code zichtbaar na betaling. Bedankt voor goeie service!

Lelie 2/26/2016 11:30:44 AM

Werkt zeer goed, super!

cloud 2/24/2016 7:39:50 AM

super

Joe 2/21/2016 7:38:00 PM

Toppie

Gohan 2/20/2016 8:01:26 PM

THNX For The fast and good delivery and cheapest .

Michael 2/14/2016 6:30:16 PM

Dit is gewoon geweldig voor de service en prijs dank jullie wel.

monique 2/10/2016 11:46:58 AM

Top :)

Danny 2/8/2016 6:43:51 PM

Snelste levering tot nu toe! Top!

Dennis 2/5/2016 10:29:24 PM

Even een rectificatie, code krijg je wel via de mail.

E.G 1/29/2016 9:05:12 PM

Supersnel. Dank.

visser 1/29/2016 1:35:24 PM

Super snel en goed

Michael 1/25/2016 7:26:54 PM

Besteld, betaald en direct code. Code ingevoerd en spelen maar. Proficiat voor de service

Mr E 1/25/2016 5:29:56 PM

Super snel geleverd. Top

Ivo 1/21/2016 7:30:18 PM

Kaart gekozen - betaald - code ontvangen - spelen. Binnen 5 minuten!!

Jaime 1/19/2016 2:02:27 PM

Net xbox live gold voor 12 maanden gekocht en gelijk de code op het scherm.

Jimi 1/17/2016 9:24:19 PM

Na betaling meteen Xbox live code gekregen. Super!

Robbie 1/14/2016 4:12:25 PM

Doen wat ze beloven!

blok 1/12/2016 6:25:46 PM

Super

Greg 1/7/2016 11:13:43 PM

Snel en goedkoop thnx

Greg 1/7/2016 9:04:42 PM

Snel en goed koop awsome

Kooi 1/7/2016 7:20:12 PM

Werkt perfect. Betalen en gebruiken binnen 5 minuten online!

Kees 12/26/2015 7:36:35 AM

Super snelle levering. En bij het kopen van een behoorlijk tegoed ook een behoorlijke bonus. Top!

Gerrit 12/23/2015 7:27:52 PM

Supersnelle levering, zeker een aanrader

Rensley 12/21/2015 5:07:00 PM

Super

Jimmy 12/7/2015 9:22:17 AM

Er was een probleem met de bank daardoor duurde het wat langer maar voor de resst top geholpen

Robin 12/4/2015 9:06:41 PM

Helemaal Toppie lekker snel en goedkoop👍👍👍

Kevin 11/30/2015 12:30:32 PM

Na het betalen meteen de code :)

Joey 11/22/2015 8:23:52 PM

Het werkt geweldig kreeg gelijk de code!

Maakt nie uit 11/18/2015 12:37:52 PM

Uitstekende service

david 11/13/2015 12:35:34 PM

snel en correct zoals het hoort! :)

Tommy 11/8/2015 1:49:33 PM

Goede code!

Erik 11/4/2015 1:39:50 PM

Super!

Joe 10/25/2015 11:43:48 AM

Super snel, hoef de deur niet uit, toppie

Johan 10/22/2015 8:51:19 PM

Super snel. Bestellen, betalen en gelijk krijg je de code. Echt een aanrader👍

CapZeroSRC 10/22/2015 8:35:49 PM

Snelle service, na betaling krijg je de code te zien,gelijk ingevoerd en code is in goede orde ! Keep up the good work ! :-D

gamer 10/21/2015 2:20:03 PM

Blijf nog lang in bedrijf ;). Altijd tevreden

Hamid 10/21/2015 9:19:24 AM

Top!. Heel snel en goed service.

Doek 10/18/2015 6:42:36 PM

Top

brian 10/18/2015 1:24:57 PM

snel en goed service! na betalen direct op je scherm

Gwenn 10/13/2015 4:23:48 PM

heel snel clicken wat ik wilde, betalen, en meteen de volgende pagina kreeg ik al mijn code

Ronald 10/12/2015 5:31:00 AM

Geweldig! Sneller kan niet.

Layla 10/11/2015 11:53:49 AM

Superhandig om je gametime goedkoop en snel te activeren.

jack 10/8/2015 3:33:16 PM

helemaal toppie

Jens Snoekelveld 9/29/2015 11:52:12 PM

Top levering! Goedkoop en snel, dat is wat men wil!

Jeffrey Slot 9/29/2015 8:43:23 AM

code,s snel en goed ontvangen super blij weer met jullie snelle service

Hans Bongers 9/26/2015 1:17:44 PM

Codes meteen geleverd grote klasse!!!

Top 9/24/2015 8:00:37 PM

Snel en goedkoopste.

grumpy 9/23/2015 9:14:05 PM

super !! werkt direct

Fritz 9/22/2015 2:35:42 PM

Geweldig, betaald en direct de codes ontvangen Muy bien

Havana 9/19/2015 3:42:04 PM

SUPER !! werkt direct ,snel en goedkoopste voor de eu !!

Jeffrey Slot 9/15/2015 8:49:00 PM

Goedenavond mensen, Ik heb net mijn kaart besteld, klik de link en kreeg een code. De code werkte en ik ga nu mijn game kopen en spelen. Dankjewel voor de aanbieding :)

Jorick 9/12/2015 11:46:19 AM

Dit is echt een top site! betalen en code gelijk invoeren op xboxstore! vooral voordelig als je grote bedragen koopt!

D. Bakker 9/9/2015 2:10:42 PM

Helemaal super! direct e-mail gehad met de aankoopcode thx!

rich 9/4/2015 4:51:04 PM

super snel en goed

rich 9/4/2015 4:42:12 PM

super zoals altijd

Hugo 9/4/2015 3:39:55 PM

12 maanden Xbox Live aangeschaft (goedkoopste op internet), betaalt en binnen 10 seconde in de mailbox. Hij doet het, thx gamecard-shop

Paulo 9/1/2015 8:34:00 PM

Snel en voordelig XBOX live codes bestellen. Binnen enkele minuten ben je weer online.

Rhean 8/30/2015 3:52:04 PM

Snel & goedkoop!

david 8/27/2015 4:06:46 PM

alles is perfect verlopen zoals het hoort! betalen en onmiddellijk code krijgen. perfecte service. do zo verder.

Joe 8/11/2015 12:21:11 PM

Snel & goedkoop, goede service. Bedankt.

Ron 8/7/2015 5:06:33 PM

Ontvangen thnx

Henk 8/5/2015 12:02:27 PM

Prima site

david 8/3/2015 5:17:06 PM

code direct beschikbaar na betaling. perfect zoals het hoort.

MoHxNICKxNL 8/2/2015 8:20:48 PM

meteen binnen

Nelis 7/26/2015 1:27:26 PM

Retesnel de code binnen voor een redelijke prijs, top!

jonas 7/22/2015 2:48:06 PM

altijd een super service!!!

tom 7/20/2015 6:55:47 PM

great as always

Mr E 7/18/2015 11:46:06 AM

Super snel binnen!

Rich 7/13/2015 3:38:12 PM

net als altijd SUPER

Mirlinia 6/27/2015 9:34:09 PM

Goedkoop en mijn code direct ontvangen na betaling.

Stijn 6/24/2015 12:45:07 PM

Geweldig!!!!

Pipo 6/21/2015 1:05:20 PM

Nice

Sjerma 6/20/2015 7:40:58 PM

Keigoed, meteen je code, geweldige side

Damy 6/10/2015 1:57:11 PM

betalen .... gelijk je code helemaal Top !!

Bono 6/6/2015 11:33:31 PM

Supersnel key ontvangen na ik betaald had en geen problemen met het te activaten! Heel goed!

therese 6/3/2015 4:34:30 PM

echt super snel binnen gekregen de bestelling.top!!!

de haan 5/29/2015 7:14:21 PM

ja goed en snel

Azzo 5/27/2015 9:36:44 PM

Perfect! Ik heb Xbox Live Gold voor 7 maanden besteld, hartstikke goedkoop, binnen 2 minuten besteld, betaald, code gekregen, ingewisseld en online. Ik ben zeer tevreden.

fred 5/24/2015 4:33:45 PM

uitstekende service ik kreeg direct na betalen op volgende pagina mijn code geleverd

Joris 5/18/2015 6:58:24 PM

Prima service lekker snel en goedkoop

Lidy Schreur 5/16/2015 2:51:01 PM

Prima gegaan thx

Ronald 5/13/2015 1:27:14 PM

Goedkoop en snel! Perfect!

willem d 5/12/2015 7:11:54 PM

super snel

Ann 5/12/2015 3:09:29 AM

Top en snel

Anonymous G 5/11/2015 1:04:41 AM

Code supersnel ontvangen en meteen kunnen gebruiken, geweldig. Vijf sterren dik verdiend!

jerry bogaert 5/10/2015 4:12:30 PM

goeie afhandeling, goeie code.

jowy 5/9/2015 12:26:40 AM

Kleine twijfel gehad. Maar gewoon direct een werkende code gekregen. Top

Anon 5/8/2015 10:31:23 PM

Na betaling kreeg ik meteen de code te zien. Code was duidelijk zichtbaar. 5 sterren.

Yasper 5/5/2015 11:33:22 PM

Zo snel is het nog nooit gegaan kreeg de code te plekke voorgeschoteld zonder op email te checken. Op de site zelf.

Stefan 5/5/2015 8:06:30 AM

Super snelle levering!

stijn 5/4/2015 10:04:25 AM

Weer nieuwe game-time voor in de vakantie, thanks :)

cain 5/2/2015 8:32:32 PM

kreeg direct de code,ging prima

paul 4/29/2015 11:54:14 AM

zeer goede leveringen

Tamar 4/26/2015 1:41:41 PM

Alles ging soepel, Code werkte meteen met geen geode.

r.rekke 4/23/2015 8:52:20 PM

ja.

jos 4/23/2015 1:56:47 AM

alles goed verlopen

Alexander de Hoog 4/15/2015 8:00:47 PM

Wel heel erg duur, maar erg goede service en gelijk je code

Maikel 4/13/2015 10:33:09 AM

Goedkope prijzen, maar ik kreeg mijn code pas nadat ik een mail stuurde waar die bleef. Beetje jammer

Can 4/11/2015 11:25:05 PM

Het is echt de goedkoopste Gift Kaart Site van Nederland. Gewoon snel en handig. Een echte Aanrader.

Torensma 4/10/2015 3:29:21 PM

Perfect en snel.

Jorick 4/8/2015 11:01:40 PM

super goeie site! al vaker wat besteld!

Glenn 4/8/2015 3:11:09 PM

beter kon niet.. geen seconde moeten wachten. ook goedkoper dan gamemania. echte aanrader!

Jeffrey 4/5/2015 7:56:20 PM

Deze site is the shit. Ik kom hier al jaren voor mn xbox live. Nog nooit problemen gehad. (Y)

Khalid 4/3/2015 9:43:30 AM

Top service goedkoop en supersnel!!!!

Erik 4/1/2015 11:57:55 AM

Wat een top site de goedkoopste die ik ken

ad ijper 3/18/2015 5:51:30 PM

had mijn code direct binnen, top site

Rick 12/23/2014 4:31:03 AM

Goede site waar je snel je code krijgt en ook de service is top! Heb lange tijd gedacht dat ze de goedkoopste waren maar dat is helaas niet zo, hoe dan ook ben ik zeer tevreden over deze site :) Ooit heb ik van een Amerikaanse site (ga de naam niet noemen) een paar keer 25 Euro Giftcards voor slechts 21,49 Euro kunnen kopen maar helaas zijn die nu ook duurder geworden dus nu bestel ik gewoon maar weer hier. Namelijk altijd nog goedkoper dan in de winkel!

stijn 11/30/2014 8:36:54 PM

helemaal top! in een ogenblik mijn gamecard binnen :)

ida 11/20/2014 8:48:53 PM

na 2 jaar weer wow spelen, fantastisch hoe snel mijn code werd gestuurd !!

Maurice 11/10/2014 8:15:01 AM

Wat kan ik zeggen? Sneller en goedkoper dan in de winkel. Wat moet ik nog meer zeggen toch? Ik zeg: DOEN!

Steve East 10/29/2014 12:44:42 PM

Had n probleempje met n xbox card ff contact opgenomen en binnen uur geholpen wat een service ik bestel vaker hier wat en altijd goede service bedankt gr Steve

T. Nguyen 7/26/2014 3:49:52 PM

Goed afgehandeld door gamecard-shop! Tot over 2 jaar!

Mano 5/5/2014 5:51:39 PM

Aaaah geweldig. Meteen op gereageerd en nieuwe code ontvangen. Dit maakt mijn dag meer dan goed. Bedankt!!!

Joost 4/20/2014 6:34:04 PM

Na de betaling DIRECT de code gekregen, en zojuist de game geactiveerd. Super!

Nick 4/1/2014 9:09:01 PM

Werkt erg goed! Besteld, betaald en je ziet meteen de code. Toppie!

Ivo 3/8/2014 7:53:16 PM

Beste site ever super goedkoop en werkt super goed!!!

Drey 1/13/2014 6:08:06 PM

Werkt nog steeds goed

C.K. 11/27/2013 3:59:28 PM

Naar gewoonte snel en correct afgehandeld, aanrader.

Cediën Aquino 11/18/2013 2:49:02 PM

TOP SERVICE.....echt aan te raden....code komt direct in beeld na betaling !! En tot nu de goedkoopste site voor Microsoft punten...ik blijf hier voortaan bestellen. Super gewoon.....

Claudia 11/7/2013 2:09:57 PM

Goedkoopste voor MS Points te vinden en gelijk na betaling de code te zien op het scherm! Geweldige service en inderdaad zoals vele reviews voor mij, andere sites kunnen hier een goed voorbeeld aan nemen.

Mathias 11/6/2013 12:37:35 PM

Code direct gekregen, super!

Eddie 11/6/2013 11:22:20 AM

Top service! Binnen enkele seconden de code al ontvangen. Heel wat beter dan vele andere sites die er dagen over doen, of zelfs niet leveren.

ravi 11/1/2013 11:49:47 PM

Direct na betaling mijn code ontvangen op het volgende scherm. Blizzard kan hier nog wat van leren.

ravi 11/1/2013 9:29:22 PM

Direct na betaling mijn code ontvangen op het volgende scherm. Blizzard kan hier nog wat van leren.

frank 9/26/2013 9:07:27 PM

Super snel en betrouwbaar Binnen enkele seconden

Karin 9/20/2013 11:11:00 PM

Snel en voordelig! Mijn wowcodes haal ik mooi hier :-)

justin 9/16/2013 6:36:30 PM

heb snel een nieuwe code gekregen en omdat 12 maanden op was heb ik 12+1 maand. helemaal geweldig. Aanrader 1+

Maurice 9/8/2013 12:10:36 PM

14 mnd live binnen enkele seconden super jongens

Roger 9/6/2013 12:12:38 PM

4200 points en 12 mnd gold besteld. prijs is goed levering perfect! zeker voor herhaling vatbaar, tot over een jaartje!

Youri 8/28/2013 6:06:49 PM

Zeer snel de code ontvangen en voor een mooie prijs! Zeker voor herhaling vatbaar

Gambit 8/13/2013 2:56:14 PM

Snel en goedkoop , best code shop on the web!

Johannes 7/22/2013 11:53:36 AM

Om de 2 maand weer een WoW game time card gekocht super snel en super makkelijk!

ghallo 7/9/2013 8:43:06 PM

goedkoopsten die kaartjes verkopen

marcel 7/8/2013 10:39:56 PM

is ook een goede site en zeker een aanrader nogmaals bedankt kan weer voor 13 maanden online gamen en je hoeft de deur niet meer uit

Tom 7/8/2013 9:08:45 AM

Deze site ga ik elkedag gebruiken een Aanrader!!.. Voortaan altijd gebruiken dankuwel!

bttlefld 7/5/2013 3:00:37 PM

werkt prima. na betaling via ideal is de code direct leesbaar online en via email. Aanrader!

Mcgrady 6/22/2013 1:11:10 PM

Zojuist al een bericht doorgekregen dat er iets mis was gegaan, echt een super snelle reactie en gelijk mijn bestelling in de mail bijgevoegd! Super service!

Ivar 6/6/2013 11:35:37 PM

Direct code ontvangen en waar ik voor 20 euro bij andere sites 1600 punten krijg was het hier 2100. Aan te raden

peter 6/6/2013 4:26:23 PM

hallo mensen werk goed en snel en is de beste en de goedkoopste site die er is. heel het jaar door neem ik al poins 4200 en gaat alltijd goed. !!!!!! let wel op!!!!!! vul je email goed in anders krijg je niks meer terug. gewoon zo als altijd goed opletten wat je doet. zeker op internet. en controleer na het invullen van je email nog een keer of je je email goed is ingevuld voor je um activeerd extra controle voor je zelf. als je alles goed doet werk alles uitstekend en levert het geen problemen op!!! veel game plezier allemaal. Mvg Peter.

Roel 5/31/2013 11:57:21 AM

12 maanden live gold, meteen op het scherm. Vond het wat eng maar alles netjes en snel afgehandeld. Code doet het! Top!

Carlo 5/19/2013 11:43:24 AM

hij doet t!! fijn nu kan ik lekker uprising doen met BO2

Joep 5/16/2013 6:47:50 PM

Mijn excuses voor de te snelle recensie. Door sloomheid van iDeal ging er iets mis. Alles goed opgelost binnen 5 minuten! Top

Joep 5/16/2013 6:24:11 PM

Heb net MSPOINTS 2100 gekocht.. maar geen code op het scherm en niet in de mail. Hoelang kan dit duren????

Maurice 5/11/2013 7:19:33 PM

800 points binnen een paar seconden binnen, te gek

Nathalie 4/8/2013 8:05:45 PM

Snel, goedkoop en makkelijk. Echt een aanrader!

Niek 4/5/2013 9:25:39 PM

Wat een prachtige site en veel meer keus dan de concurrentie!

John 3/27/2013 11:37:09 PM

Al een paar keer besteld nooit problemen gehad, prima!

Coen 3/23/2013 10:18:23 PM

Werkt echt goed ! Je hebt de code al binnen een paar seconden !!!

Mike 3/18/2013 3:59:18 PM

World of Warcraft gametime card. Betaald met iDeal en direct de code op het scherm en via email.

Sean 3/16/2013 6:43:51 PM

Gewoon Super! Had direct mijn code binnen en goedkoper dan de concurrenties! Zal zeker hier weer bestellen! Thanx :)

Rich 3/16/2013 6:43:28 PM

te gek!!! betaald en direct code ontvangen.

Gido 3/9/2013 9:54:00 PM

Na wat research naar de goedkoopste aanbieder op deze site gekomen, idd de goedkoopste voor 800MC points! er direct de code op je scherm na betalen met ideal! conclusie: Super!

Rich 3/5/2013 1:16:00 PM

te gek!!! betaald en direct code ontvangen.

miranda 3/4/2013 8:53:00 PM

Wow...bedankt voor de snelle reactie. Ik heb een nieuwe code en die werkt prima! Super bedankt !

miranda 3/2/2013 11:04:00 AM

Ik heb een wow 60 dagen gamecard besteld, maar die is al gebruikt volgens blizzard support team. Heb een email als bewijs. Hoop dat jullie dit kunnen oplossen!

Sean 2/27/2013 12:51:00 AM

Gewoon Super! Had direct mijn code binnen en goedkoper dan de concurrenties! Zal zeker hier weer bestellen! Thanx :)

Kenneth 2/26/2013 9:18:00 PM

2x code ontvangen via mail terwijl de codes niet werken, geen antwoord op mail wacht al 1 week op goede code!

Roger 2/24/2013 7:24:00 PM

2de keer besteld en direct code te zien en overtikken maar en daar waren die 2100 punten dan. Chapeau! Goede zaken hier.

Joachim 2/24/2013 5:51:00 PM

Ik kreeg een WoW Prepaid Game Card voor 60 dagen uit 2006!

marcel 2/24/2013 5:51:00 PM

super bedankt

ewew 2/21/2013 9:47:00 PM

wewewe

dfdfddf 2/21/2013 3:49:00 PM

fddfdffd

marcel 2/18/2013 9:34:00 PM

toppie

jerry 2/16/2013 5:49:00 PM

heb besteld geld is afgeschreven maar niks ontvangen

Michael G 2/10/2013 4:05:00 PM

2e aankoop hier en ik heb het meteen na aankoop binnen gekregen.. Altijd een veel betere ervaring dan concurrent livecodes.nl <-- koop daar nooit, koop alleen op gamecard-shop.nl!!

Bryant 2/9/2013 9:50:00 PM

Bestel de code voer de code in staat er hij is al gebruikt. hoop dat gamecard shop iets gaat doen anders echt jammer.

marcel 2/6/2013 7:26:00 PM

zeker super snel je hoeft ook niet de deur uit

Mark 2/4/2013 11:47:00 AM

lekker dan, wil je een gamecard bestellen is ie niet op voorraad

marcel 2/3/2013 5:22:00 PM

bedankt toppie

Jimmy 2/2/2013 3:30:00 PM

Erg fijn, heb rondgekeken en dit is tevens ook de goedkoopste Online per Mail website op het net. Goede service en erg snel. Enjoy!

Rob 2/1/2013 10:02:00 PM

Echt ben echt onder de indruk, helemaal top!

Annette 1/29/2013 11:26:00 PM

supersnel!!!!

Jaap 1/29/2013 6:25:00 PM

Binnen 3 minuten geregeld! super!

Arvid 1/29/2013 4:58:00 PM

Snel en goedkoop!! Zeer tevreden

pieter w 1/29/2013 4:13:00 PM

points ontvangen mail was blijven hangen in server alles is nu wel oke .

pieter 1/29/2013 3:17:00 PM

Geen bericht en geen codes in mijn mailbox. Wel betaald.!!!!!!! 39 euro!!!!!!

pieter wiersma 1/29/2013 12:53:00 PM

na betaling geen code in mail box

Matthias 1/28/2013 5:41:00 PM

Gaan jullie mijn klacht nog behandelen en mij een nieuwe code van 4200 MS points sturen of verwijderen jullie deze recensie gewoon weer..

boris vleeshouwers 1/27/2013 9:44:00 PM

altijd snel en goed en goedkoop.

Rene 1/27/2013 5:39:00 PM

Eind goed al goed... Ben uiteindelijk toch goed afgeholpen met een werkende code

Rene 1/27/2013 4:33:00 PM

Leuk zn kaartje op internet kope.... Nu wordt het zn wellus niettua verhaaltje... Ben dr helemaal klaar mee

Rene 1/27/2013 3:07:00 PM

Na een uur te hebben gewacht heb ik nog steeds geen bericht dus ook nog steeds geen geldige code... Ik zie me kostbare vrije zondag in duigen vallen, erg jammer

Vincent 1/25/2013 6:25:00 PM

Goedkoop en snel! wat is nou mooier dan 800 points als €7,50 kunnen zien ;)

Ria 1/25/2013 12:51:00 AM

Blijkbaar een partij met ongeldige wow prepaid kaarten, balen voor de mensen van Gamecard-shop!!! Omdat ik niet kon wachten netjes mijn geld terug gekregen, prima service dus. Snap ook de wat langzamere reactie van deze shop aangezien ze toch een behoorlijk probleem hebben. Hoop ze het snel opgelost krijgen en gezien de service van geld terug ga ik het zeker nog een keer proberen als ik een prepaid kaart nodig heb!!!

Ria 1/23/2013 4:21:00 PM

Geen code ontvangen van de wow prepaid kaart geen mail wel betaald help

Dylan 1/21/2013 9:25:00 PM

Wil graag snel geholpen worden ..

ARNOLD 1/20/2013 2:02:00 PM

Zijn jullie alleen via een contactformulier te bereiken? Geen telnr of adres?

marcel 1/19/2013 3:18:00 PM

bedankt en super snel

michael 1/14/2013 12:29:00 PM

lekker makelijk en erg betrouwbaar in service en levering

Guyver 1/9/2013 8:24:00 PM

En we kunnen we verder, zeer tevreden en snel

mk 1/8/2013 10:12:00 PM

wat een kut site heb na 2 uur de codes nog niet godverdomme klotezooi

Anthoo x 1/7/2013 8:41:00 AM

Goedkoopste, direct op je beeldscherm! Top service.

Rob v/d Boogaert 1/4/2013 10:34:00 PM

Lichte problemen waren er met de mailserver. Alsnog codes ontvangen. Goede service.

Rob v/d Boogaert 1/3/2013 8:49:00 PM

Ticket na aanschaf niet ontvangen. Op mail na 2 dagen nog geen response. Eerdere aanschaffen nooit problemen.

MD 1/3/2013 5:35:00 PM

Top, na betaling de code direct op het scherm en per mail! En nog de goedkoopste ook!

D.T 12/31/2012 3:27:00 PM

Goede service, direct na betaling de code toegestuurd gekregen, zeer tevreden!

Gregory R. 12/30/2012 10:06:00 AM

Meteen de code ontvangen na betaling. Hartelijk bedankt.

Luuk 12/29/2012 10:28:00 PM

Yay!!! Echt de goedkoopste!!! Geweldig

Jasper van Heyningen 12/28/2012 10:44:00 AM

deze site werkt hopelijk ik ga het binnenkort proberen aangezien deze site het goedkoopst is maar eerst vuurwerk en dan zien we wat we over houden....

Annemieke 12/26/2012 11:03:00 AM

Gelukkig werd de code ook op het scherm getoond na de betaling want de mail met de code van de punten die ik gisteren besteld heb, heb ik (nog) niet binnen. Code werkte prima en prijs was goed dus ik ben toch best tevreden.

sFG CorteX 12/23/2012 10:24:00 PM

Vlotjes,.... positief !

marcel 12/23/2012 4:46:00 PM

heb net 4200 punten besteld en betaald alleen het enige is ik deed het vroegtijdig afgebroken ik weet niet of ik me code terug krijg of een andere code maar ik heb ze gemailt ik moet afwachten

RedoMounir 12/11/2012 2:25:00 PM

ik gebruik deze site al jaren heb nu denk zeker 30 x wat besteld nooit problemen altyd gelijk

Henk 12/4/2012 6:50:00 PM

Erg goed! kreeg het gelijk. BEDANK!

Bruce 12/3/2012 4:45:00 PM

Al 2x besteld nooit problemen gehad, kortom een top site.

Bjorn 11/23/2012 9:22:00 PM

Yup werkt perfect, code in nog geen minuut binnen. AANRADER ( 10 euro korintg )

Joost 11/15/2012 6:54:00 PM

Top code binnen de minuut ontvangen super !

Bobby 11/12/2012 6:39:00 PM

Heb de site net van me maatje gekregen en heb de punten nu al binnen.. volgende keer weer hier bestellen.. Toppie

xllerate 11/1/2012 5:17:00 PM

Als de brandweer :)

Marvin 10/29/2012 1:41:00 PM

Na aankoop xbox points, bleek ik een kaart te hebben die al gebruikt was, maar na een mail nieuwe code gehad. TOP! kom zeker weer voor points voor xbox!

B 10/29/2012 5:15:00 AM

4200 ms points gekocht voor 39,05 zeker geen verkeerde prijs al hoop ik dat het in de toekomst nog goedkoper wordt :)

Tristan 10/15/2012 10:33:00 PM

Goedkoop, snel en betrouwbaar.

Maurice Schiffelers 10/15/2012 1:56:00 AM

Puntjes besteld op deze website. Scheelt enorm veel geld en had ze gelijk! Zeker een aanrader

Ymco 10/10/2012 3:03:00 PM

Betrouwbare site, direct de code gekregen en de goedkoopste

joost 9/29/2012 11:38:00 PM

willekeurige tekst

Peter 9/18/2012 1:14:00 PM

Super snelle service! Enkele seconden. De goedkoopste (in de goede zin van het woord) site die er te vinden is.

Redo 9/18/2012 1:30:00 AM

zoals altijd gelijk me code SUPER

Stephanie 9/15/2012 5:02:00 PM

Binnen enkele seconde had ik de points binnen. Super!!!

Arjani85 9/11/2012 8:08:00 PM

Supersnelle service! We kunnen weer een paar maandjes gamen!

Thorimo 9/9/2012 11:10:00 PM

Super snel, dank

Sinclair 8/21/2012 7:58:00 PM

Net microsoft points gekocht direct op de mail thanks

Erwin 8/6/2012 11:17:00 PM

Zeer snelle levering, bedankt!

eNeRGy Dutch 8/4/2012 10:29:00 PM

werkt super, Net xbox live besteld en nu al online....dank u..

Dexter 7/30/2012 8:17:00 PM

Snelle Service!

Thijs 7/11/2012 8:05:00 PM

Vandaag 2100 Microsoft Points gekocht. Betaald en Direct de code binnen om de 2100 te activeren. Voila Code was correct! :)

Maurice 7/11/2012 5:10:00 PM

Erg goedkope MS points. Code meteen gekregen na betaling. Erg tevreden!

Dekker 7/9/2012 11:55:00 AM

Net 2100 ms points besteld. Code was meteen binnen na de betaling! En nog voor een super goede prijs, super site dit!

Paul 7/8/2012 3:46:00 PM

1 woord: Geweldig!

Ricardo 7/1/2012 6:46:00 PM

Werkt goed!

Mona 6/27/2012 1:52:00 PM

4200 MS points besteld, code was er nog geen seconde na betaling. Top levering voor goede prijs

Roel 6/26/2012 12:09:00 PM

Prima, kreeg de code voor mijn MS points meteen in mijn scherm.

Max 6/21/2012 3:32:00 PM

Heb de 2100 microsoft points besteld via IDeal en werkte goed zo. Kreeg direct de code te zien en is ook al goed ingevoerd op xbox.com

smokeytess 6/16/2012 11:05:00 PM

geweldig deze site zeker aan te raden mijn xbox kan weer het internet op

Roy 6/16/2012 4:58:00 PM

Geweldig! geen problemen en in 1x 12 maanden live erbij

Luuk 6/12/2012 11:23:00 PM

Prima, meteen na iDeal code gekregen. Hoeft ook geen account aan te maken. Zeer handig en snel.

kevin 6/8/2012 1:56:00 AM

Nu een paar keer microsoft puntjes gekocht en werkt perfect meteen binnen en werkend. en ook nog eens de goedkoopste online zeker een vaste klant erbij. ga zo door

Yoram 5/5/2012 12:55:00 AM

MS points besteld, direct ontvangen via de mail, en hij werkt ook.

jeffrey 4/30/2012 7:34:00 PM

Besteld via ideal kreeg de code gelijk binnen. Top service

Marie 3/20/2012 11:26:00 AM

Eindelijk weer een plaats waar ik NCSoft time cards kan kopen voor 30 dagen! Goede prijs en supersnelle levering! En eenvoudig, je hoeft niet eens een account te hebben om te kunnen bestellen! Houden zo, dan heb je er een vaste klant bij! :)

Richard van Herwijnen 2/23/2012 6:35:00 PM

Code gekocht, werkt niet. Telefoonnummer bestaat niet meer.... lekker dan

Margriet 1/22/2012 7:49:00 PM

xboxlive voor 12 maanden gekocht, direct ontvangen, en nog de goedkoopste ook, super

Gilson 1/16/2012 4:43:00 PM

net snel 2100 punten gekocht meteen binnen echt geweldig!

Marcel 1/11/2012 9:18:00 PM

2100 points gekocht. direct ontvangen in de mail. Super!

Rene Buijs 1/10/2012 11:24:00 PM

Xbox live 12 + 2 maanden met gears bonus en een xbox live 4200 punten pack gekocht en meteen de code kunnen zien en meteen ook in je mailbox en dat alles voor de beste prijs die je hier in nederland kan vinden!! top service!

Daan 1/4/2012 12:49:00 AM

WoW Cata gekocht. Betaald direct in mail. Top!

Peter H 12/20/2011 4:51:00 PM

1200 points gekocht. Producten direct ontvangen op mijn beeldscherm en in de mail. Super!

Need Help

Do you have a question or can we help you with something? Please contact our support team.

Address

Service Company:Qdistribu Limited

  • Suite 1, Second Floor, Sound & Vision House, Francis Rachel Str.

  • Victoria, Mahe

  • Seychelles

Company Number: 149426

For inquiries, you can call us at:
+16464900508

Our support is live 7 days a week, 24 hours a day.

 

[email protected]

close
Valuta
Taal
Country
close

Register or login

Welcome! Register or login with one of the options below, or continue as guest.


On account registration, you automatically agree with our Terms and Conditions